hamilemiyim acaba gebeliğin ilk belirtileri bunlar mı ?=

Nazlı21

Yeni Üye
Üye
hamilemiyim acaba gebeliğin ilk belirtileri bunlar mı ?=
merhabalar adetime 10-11 gün var ama 1 haftadan fazladır göğüste şişme nefes kesintisi kasık sırt agrılarımla birlikte karın ağrısı var bugün ağrılar biraz daha arttı hamile olabilirmiyim.yada adet belirtisisi mi ecz.hamilelik testi alırsam net sonuc alırmıyım.
 
Merhaba,

Bu kadar erken gebelik belirtisi olmaz. Gebelik belirtileri gebeliğin 4-5. haftası başlar.Ayrıca şunu her zaman belirtiyorum tekrar belirteyim.Belirtilere dayanarak gebelik teşhisi yapmak yanlış ve yanıltıcıdır.Beklenen mensiniz de en az 3 günlük gecikme söz konusu olursa test yaparsınız..
 
slm adetim ilk defa geçti 3 aydır korunmayı bıraktım evde karbonat ve limon testi yaptım diğer testleri yapmaya korkuyorum ne yapmamı önerirsiniz hamile olduğumu nasıl anlarım ?
 
Merhaba ,

Gebeliğin ilk belirtisi mens gecikmesidir. Tabi her mens gecikmesine gebelik diyemeyiz.Başka nedenler den ötürü de gecikme olabilir. Ayrıca saydığınız yöntemlerin tıbbi bir geçerliliği yok.Gebe olup olmadığınızı en sağlıklı olarak net sonuçla HCG testi yaptırarak öğrenebilirsiniz. Sorunuza istinaden ; hamile olduğumu nasıl anlarım konusunu incelemenizi öneriyorum.

Hamile olduğumu nasıl anlayabilirim?
 
Geri
Üst