Selinle ikinizi kafa kafaya vurup dagitcam beyninizi 🙂 birinizin 9 diğerinizin 6 ay olmuş bırak doktoru çıplak gözle anlaşılır zaten bebişim 🙂Offf ben de korkmaya başladım
Selinle ikinizi kafa kafaya vurup dagitcam beyninizi 🙂 birinizin 9 diğerinizin 6 ay olmuş bırak doktoru çıplak gözle anlaşılır zaten bebişim 🙂Offf ben de korkmaya başladım
Evet karışık bende anlamadim offf offff çıldırıcam tüm belirtiler var yarın acil gitmeliyim sabaha kdr bsey olmazsa banaSiz 19
Siz bence hiç beklemeden bir kadın Doğum doktoruna gidin durumunuz karışık
Yarın mutlaka yaz ne olup bittiğini çok merak ettim. Bilmiyorum bebek istiyor musun ama allah gönlüne göre versin. Gebelik testi pozitif olduğu zaman yanlış çıkma oranı düşük derler geneldeEvet karışık bende anlamadim offf offff çıldırıcam tüm belirtiler var yarın acil gitmeliyim sabaha kdr bsey olmazsa bana
Kuzum gizli gebelikte karın cıkmıyormus ki zatenSelinle ikinizi kafa kafaya vurup dagitcam beyninizi 🙂 birinizin 9 diğerinizin 6 ay olmuş bırak doktoru çıplak gözle anlaşılır zaten bebişim 🙂
Kotu bisey olmaz degil mi dış gebelik olsa beni öldürür müYarın mutlaka yaz ne olup bittiğini çok merak ettim. Bilmiyorum bebek istiyor musun ama allah gönlüne göre versin. Gebelik testi pozitif olduğu zaman yanlış çıkma oranı düşük derler genelde
Dış gebelikte şu an bunları yazıyor olamazsınız ağrıdan o çok farklı bi durumKotu bisey olmaz degil mi dış gebelik olsa beni öldürür mü
Siz kimyasal gebelikte yasıyor olabilirsiniz o çok ağrılı olmuyor ve bebek kendiliğinden oluşmadan test pozitif çıksa bile hafif agrılarla adet kanı gibi düşüyor eger tam bi düşme olmazsa kürtaj yapılıyorKotu bisey olmaz degil mi dış gebelik olsa beni öldürür mü
Aynen onu diycektim kanama da çok olmuş çünkü öyleyse kendiliğinden işleme gerek kalmıyor zaten hatta çoğu insan anlamadan düşüruyorSiz kimyasal gebelikte yasıyor olabilirsiniz o çok ağrılı olmuyor ve bebek kendiliğinden oluşmadan test pozitif çıksa bile hafif agrılarla adet kanı gibi düşüyor eger tam bi düşme olmazsa kürtaj yapılıyor
Siz hcg yaptırdınız yoksa evde yapılan test mi???Kotu bisey olmaz degil mi dış gebelik olsa beni öldürür mü
İdrar yaptırmışSiz hcg yaptırdınız yoksa evde yapılan test mi???