Hamilemiyim hamile olduğunu nasıl anlarsın ?

gulsah25

Yeni Üye
Üye
Hamilemiyim hamile olduğunu nasıl anlarsın ?
Hamile olduğunu nasıl anlarsın ? Sizler hamileliğinizi adet günü gelmeden anladınız mı ? Mrb supheli iliskimin ustunden 3 ay gecti 3 kere adet oldum ustune gorme degil normal adet 3 kerede eczaneden hamilelik testi alip yaptim negatif cikti icime bosalma olmadi zevk suyu kacmis olabilir 2 ay midem bulandi belim agridi asiri uykum vardi gecti 1 ay mide yanmam carpintim vardi gecti 3 aydir istahsizim arada basim ve rahmim agriyor bu aralar ayagim usuyor ve kasiniyor karnimda gogusumde ayagimda boynumda kalcamda kirmizi noktalar ve benler cikti karnimda uyusma var sanki bebek kipirdiyor cok korkuyorum hamilemiyim??? Artık korkudan anlamak için kocakarı yöntemleri araştırıyorum o kadar yani.


adet günü gelmeden hamilel olduğunu nasıl anlarsın.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Selamlar Gülşah, Vallahi dediğin gibi bir hamileliğini tıp literatürünün yazdığını ya da yazacağını düşünmüyorum. İşsatın yoksa yok başka sorunlar olabilir. Asla ama asla hamile olamazsın. Korkulacak bir şey yok 3 kerede adet olmuşsun testte yapmışsın :) Değil zevk suyu, tam anlamı ile girmiş olsa ve sen üstüne üç kere adet olsan yinede hamile değilsin ve olamazsın !


hamile-oldugunuzu-nasil-anlarsiniz.png
 
Son düzenleme:
Selamlar Gülşah, Vallahi dediğin gibi bir hamileliğini tıp literatürünün yazdığını ya da yazacağını düşünmüyorum. İşsatın yoksa yok başka sorunlar olabilir. Asla ama asla hamile olamazsın. Korkulacak birşey yok 3 kerede adet olmuşsun testte yapmışsın :) Değil zevk suyu, Sperm bile tam anlamı ile girmiş olsa ve sen üstüne üç kere adet olsan yinede hamile değilsin ve olamazsın !
Bende adet olan hamile olamaz diye biliyordum ama internette cok arastirdim hamile olup 9 ay adet olan varmis
 
:) Sen onlara inanma öyle bir şey yok hamile değilsin. Dilersen ve kafana çok fazla takıyorsan kandan bhcg gebelik testi yaptırt hamile olmadığını gör. Sevgiler.
 
Merhaba, verdiğiniz bilgilere göre düzenli olarak mensiniz gerçekleşmiş + yaptığınız testler negatif. Gebe değilsiniz. Gebe olan bir kadın da düzenli mens gerçekleşmez. Yaşadığınız komplikasyonlar başka bir tıbbi nedenden kaynaklanabilir. İnternette bilgi kirliliği çok bu yüzden her gördüğünüze itibar etmeyin.
 
Sitemizde yer alan Gebelik bölümünden istediğiniz soruları sorabilirsiniz. Aslında test için beta hcg ile de kesin sonuca hemen ulaşabilirsiniz bilginiz olsun.
 
Geri
Üst