Hamilemiyim ?? Tecrubesi olan arkadaslardan yardim istiyorum tesekkurler

Sedadere

Yeni Üye
Üye
Hamilemiyim ?? Tecrubesi olan arkadaslardan yardim istiyorum tesekkurler
Merabalar ben bi aylik evliyim adet gunum bu zamana kadar hic sasmadi. Normalde 27 gunde bir adet goruyorum gecen ay bir iki gun gecikti. Bu ayda. Normalde 30 eylulde adet olmam lazim. Ama bugun lekelenmem oldu esimde bende cocugumuz olsun istiyoruz gercektende cok istiyoruz rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Sorum su olucakti bir haftadir adet olucak gibi. Hafif agrilarim oluyo kasigimda batmalar oluyo. Son iki gun onde. Uc gun boyunca hafif sari yogun Akintim oldu. Ansizin gecti. Ve beyaz seffaf akintiya dondu. Sag alt kasigimda. Diger kasiktan farkli bir sislik var sanki icimde bi et parcasi var damar gibi onceden yoktu. Bugun 19 uncu gun. Ve hafif kanamm oldu gitti. Bir daha kanamadi ki bnm adetim cok sancili olur. Hastahanelik olurum. Neden boyle oldu hamileligin baslangicinda bu tur seyler yasayanlar varmi ?? Cvp verirseniz sevinirim
 
Merhaba, yeni evlisiniz adet düzeniniz değişebilir , vajinal lekelenmeniz, akıntılarınız olabilir. Şu an da gebesiniz veya değilsiniz diye tahmini yorum yapmak doğru olmaz. Beklenen adet tarihiniz 30 eylül . Döneminiz de gecikme olursa test yaparsınız. Sarı lekelenme enfeksiyon bulgusu taşıyor . Tekrar olursa kaşıntı , eşlik ederse hekime görünüp muayene olun. Mutlu haberlerinizi almayı diliyorum.
 
Nomerabalar. Doktora gittim. Enfeksiyon yada hastalik vs yok ama gebelikte yok. 30 eylul de olmam gerekirken 25 eylulde regl gordum tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin, cok sgaolun
 
Rica ederim. Biz verdiğiniz bilgilerden yola çıkarak olasılıklı yaklaşık yanıtlar vermeye çalışıyoruz. Yeni evlisiniz döngünüzde bir kaç ay değişimler olucaktır. Sağlıklı günler diliyorum..
 
Meraba arkadaslar normalde 17 sinde regl olmam gerekiyordu. Bende acile gidip test yaptirdim ve hamile oldugumu ogrendim. Kan degerim 23 cikti iki gun sonra yaptirdigimda 83 cikti. Ama degerin dusuk oldugunu soyledi doktor yarin hastaneye gidicem ama korkuyorum bi iki kere migdem bulandi bi hafta icinde. Ara ara sicak basiyo vucuduma kasiklarimda adet agrisina benzer agri oluyo ama egildigimde kndimi yordugumda yada. Kasigima baski uygulandiginda oluyo gecen yazmistim adetim erken oldu diye 2 eylulde adet gormustum 25 eylulde yeniden adet gormustum amaannem acik pembe seklindeydi. Yaklasik bir bir bucuk aydir fln. Surekli gaz sancim oluyordu karnim sisiyordu afedersiniz. Gegirme ihtiyaci duyuyordum halada oluyo bunlar. Akintim cogaldi ama rengi sari hafif sari. Akinti. Hic bi hastaligimda yok. Doktor oyle soyledi enfeksiyon vs yok ayni zamanda kalbim her gun uc dort kere. Duracak gibi oluyo sanki. Kalp ustune kalp atiyo gibi goguslerimde hassaslasti ve asiri derecede buyumeye basladi. Gercektende gebemiyim acaba yalanci gebe fln degilimdir demi yalanci gebeligin. Belirtisi fln varmi.
 
Geri
Üst