Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yardımcı olur musunuz adetime 2 gün kala test yaptım pozitif çıktı ama korkuyorum yardımcı olur musunuz ne zamandır bebek istiyorduk inşallah olmustur Son adet tarihim 27 Kasım 2017
Ben buraya üye olmadan önce sayfanızı sık sık ziyaret ediyordum genelde herkese cevap veriliyordu ama keşke olmasaymısım 2 seferdir hüsrana uğruyorum.İyi günler kendinize iyi bakın 🙂
Sizi hüsrana uğratan sorunuza yanıt alamamanızmı ? Biz burda 7 -24 soru gelecek diye pc başın da oturmuyoruz. Bizim de işimiz gücümüz normal bir yaşantımız var. Kendiniz belirtmişsiniz herkese cevap veriliyor diye . Uygun olduğumuz zaman sorulara en kısa süre içinde cevap veriyoruz. Yaptığımız işin karşılığın da sizden talepte de bulunmuyoruz . Memnun değilseniz siteden ayrılabilirsiniz. Ayrıca sizin sorunuz daha önce yanıtlanmış. Sorunuzu sorduğunuz yeri takip etmiyorsunuz üstelik gelip burdan sitem ediyorsunuz..