Hamileyim acaba vajinal kaşıntı normal kabul edilir mi?

  • Konbuyu başlatan Gozumunnurusun
  • Başlangıç tarihi
G

Gozumunnurusun

Forum Okuru
Hamileyim acaba vajinal kaşıntı normal kabul edilir mi?

Hamilelikte vajinal kaşıntı melek kadınlar kulübü hamilelikte vajinal kaşıntı ne zaman başlar forum'da.​

Arkadaşlar birkaç gündür aşırı bir vajinal kaşıntı başladı bu hamilelikte normal mi acaba? Korkumdan ilişki bile yaşamıyoruz eşimle acaba neden kasinti oluştu bilginiz var mı? Hamilelikte normal kabul edilir mi bu? Bu kaşıntı için ne yapabilirim acaba? Vajinal kaşıntı dışında yanma yok sadece kaşınıyor iç kısma doğru? Hamilelikte vajinal kaşıntı yaşayanlar var mı başka?
 
Merhabalar
Hamilelikte vajina kaşıntı olma durumu İlk 3 ay özellikle daha sık görülmektedir ama vajina kaşıntının hamilelikte oluşmasının diğer sebepleri birincisi mantar enfeksiyonu bakteriler cinsel yolla bulaşan hastalıklar ve en önemli sebep de anne adayinda daha önce alerjik durum varsa bu kaşıntı alerjik olabilir. Hamilelikte vajinal kaşıntı durumunda iç çamaşırlarınızı daha sık değiştirmeli hatta pamuklu iç çamaşırı kullanmanızı tavsiye ederim eğer alerjik bir durumunuz varsa mutlaka doktora başvurun çünkü bu durumda herhangi bir ilaç ya da başka bir şey kullanmanız doğru olmaz en iyisini doktor size önerecektir. Vajinal kaşıntı için en masum yapabileceğiniz şey ılık suyla o kısmı yıkamaktır. Ama hamile olduğunuz için çok bir şey önermek istemiyorum doktorunuza görünmenize fayda var.

Peki merak edenler için "hamilelikte vajinal akıntı nasıl olur" vajinal akıntı hamilelikte normal midir aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz hanımlar.

 
Geri
Üst