hoopp nirdesiniz yaaa ;??
kızılötesi de gitti doğuma herhalde...sırada ben mi varım ne 😕
yok canım ben daha doğurmadım
ama artık gün sayıyorum... 40 .haftama yarın giriyorum . Heran benim kız gelebilir...
Son düzenleme:
hoopp nirdesiniz yaaa ;??
kızılötesi de gitti doğuma herhalde...sırada ben mi varım ne 😕
yok canım ben daha doğurmadım
ama artık gün sayıyorum... 40 .haftama yarın giriyorum . Heran benim kız gelebilir... yok canım ben daha doğurmadım
ama artık gün sayıyorum... 40 .haftama yarın giriyorum . Heran benim kız gelebilir...
Nurcum öncelikle hayırlı olsun hamileliğin bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah sorun tamamen senin imkanlarına dayanıyor canım ben özel hastahanede doğum yaptım ve doktorun sürekli özeline gittim şükrolsun konfor içinde geçti hamileliğim özeline gitme sebeebim benden para almamasıydı onuda belirtim...😀ancing_angry:
Oyyy canım benim yaa hayırlı olsun gözün aydın minik meleğimiz geldi sonunda haaselaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam kızlaaaaaaaaaaar..
25/09/2009 tarihi itibari ile minik kumsalım dünyaya gözlerini açmış bulunmaktadır
o kadar güzel ve anlatılması zor bir duygu ki bu insan kucağına alınca o bulantıları,sancılar uykusuz geçen geceleri bir anda unutuveriyor....
Kumsal 3.575 kg. 51 cm doğdu.. şimdilik bu kadar canlarım
herkes kendine çok iyi baksın, biz iyiyiz sizleri çoooooooooooooooook seviyoruz.....
ÇOk sevindim senin adına canım minik Kumsalı öp HayaL teyzesinin yerine minicik yanacıklarından
Allah nazardan saklasın...