gözün aydın cnm allah saglıklı sıhatlı hayırlı omurler versın bebegıne analı babalı buyusun28.02.2010 gece 1.00 itibariyle kızım dünyaya geldi. doğumumu anlatıp kimseyi korkutmak istemiyorum. çok zor geçti benimki umarım sizlerinki kolay olur. evdeki internette sorun olduğu için yazamadım bugüne kadar.
28.02.2010 gece 1.00 itibariyle kızım dünyaya geldi. doğumumu anlatıp kimseyi korkutmak istemiyorum. çok zor geçti benimki umarım sizlerinki kolay olur. evdeki internette sorun olduğu için yazamadım bugüne kadar.
28.02.2010 gece 1.00 itibariyle kızım dünyaya geldi. doğumumu anlatıp kimseyi korkutmak istemiyorum. çok zor geçti benimki umarım sizlerinki kolay olur. evdeki internette sorun olduğu için yazamadım bugüne kadar.
bugüm dayanamadım doktora gittik eşimle sonunda cinsiyetini ögrendik çok şükür bir erkek bebegim olucakmış inş hayırlısı allah olmayanlarada versininş gösterir. cinsiyeti belli olmuştur artık