Simdi hastanedn geldik esimle 5 haftalik hamileymisim hayirlisi olur insallah saglikla kucagima almak nasip olur sizinle paylasmak istedim..Ne demek Allah sizdende razı olsun inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz. Mutlu akşamlar.
Simdi hastanedn geldik esimle 5 haftalik hamileymisim hayirlisi olur insallah saglikla kucagima almak nasip olur sizinle paylasmak istedim..Ne demek Allah sizdende razı olsun inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz. Mutlu akşamlar.
Gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahSimdi hastanedn geldik esimle 5 haftalik hamileymisim hayirlisi olur insallah saglikla kucagima almak nasip olur sizinle paylasmak istedim..
Darısı başına 🙂Gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah tez vakitteDarısı başına 🙂
Cok tesekkur ederim amin insallahetsin[/QUOTE
Simdi hastanedn geldik esimle 5 haftalik hamileymisim hayirlisi olur insallah saglikla kucagima almak nasip olur sizinle paylasmak istedim..
Çok teşekkür ederim allah razı olsun inşallah saglik li gunler geçiririz simdi bi kadin dogum doktorunami gitmem gerekiyorGözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah . Senin adına çok sevindim. Sağlıklı sıhhatli sorunsuz bir gebelik dönemi geçirmeni temenni ediyorum.
Merhaba, gebelik testi sonucu gebe olduğunuzu öğrenmişsiniz. Bu durumda gebeliğinizi teyit etmek ve seyri hakkında bilgi edinmek için bir kadın doğum uzmanına görünün.Çok teşekkür ederim allah razı olsun inşallah saglik li gunler geçiririz simdi bi kadin dogum doktorunami gitmem gerekiyor