Hamileyim ve diş ağrısından ölmek üzereyim

  • Konbuyu başlatan Sedefszgnr
  • Başlangıç tarihi
S

Sedefszgnr

Forum Okuru
Hamileyim ve diş ağrısından ölmek üzereyim

Hamilelikte diş ağrısı melek kadınlar kulübü hamilelikte diş ağrısı nasıl geçer forum'da.​


Arkadaşlar ben 25 haftalık hamileyim dünden beri diş ağrısından ölmek üzereyim şimdi doktora gitsem bir şey yapamayacak. Evde yapabileceğim masum şeyler var mı diş ağrısını geçirecek. Acaba diş doktoruna gitsem benim için ne yapar? Hamilelikte diş ağrısı yaşayan oldu mu nasıl geçirdiniz?
 
Merhabalar
Hamilelikte diş ağrısı çok büyük bir işkencedir. Özellikle doktorların bile bir şey yapamaması çok büyük bir sıkıntıdır. Mecburen evde doğal şeylere yönelmeniz gerekmektedir. Doktora gitseniz bile onun da yapabileceği en masum şey ağrı kesici ve vermek olacaktır. Dilerseniz diş doktoruna da görünen ama eğer ciddi bir sıkıntı varsa doktor da bir şey yapamayacaktır. En iyisi evde doğal yöntemlere başvurmak olacaktır. Size aşağıya ayrıntılı bir link bırakıyorum burada hamilelikte diş ağrısı yaşayanlar neler yapmalı doğal diş ağrısı geçirici yöntemler ve daha fazlasını bulabileceğiniz bir yazı mutlaka inceleyin ki çözümünü de yazımızda bulabilin. Yazımız hemen aşağıda linktedir. "Gebelikte diş ağrısı nasıl geçer" konumuzu inceleyin size yardımcı olan bir yöntem bulabilirsiniz.

 
Hayatım var ise ben sana ağrıyan dişinin üstünde acilen karanfil koymanı ve biraz çiğnemeni öneriyorum geçmiş olsun. Ama dişteki sıkıntı ne ise çözülene kadar hafta sonu girdi yapacak şeyler sınırlı aslında. Yani yapar mısın bilmiyorum ama saf alkol ya da rakı işe yarayabilir içme ama gargara yapsan kesecektir ağrısını sıkıntılı bir durum geçmiş olsun tekrardan.
 
Geri
Üst