bacım boru zor iş bi lazımlık kısa dönem işe yarayabilir kanımca🙂 demek ki değişiyo idrar ihtiyacı bekle bakalım belki geçer 1 2 haftaya normale dönersin belli mi olur bide bebişin duruşuyla ilgili demişlerdi bana senin bebiş aşağıda mı eğer kasıklara yakın duruyorsa sık gidiliyormuş tuvalete basınç yaptığı için benim minik yukarıda çünkü mideme yakın bayaa o yüzden de olabiliray ne guzel ama ben wcye cok gidiyorum hele aksamları ayyyy bıkıyorum gercektenn bi borumu uzatsam oraya kadar geldımı boruya yap tuvalete kadar gitmeme gerek kalmayacak
bacım benim kız bu aralar çok duruldu ya dünden beri nadiren hareket ediyo bi sorun yoktur inşallah çok kafama takılıyobnmki akrobat cnm ne zaman nerde olacagı belli degill yer cok dolaşıp dursun kuzum

Canım ya üzülme Bişi yoktur inşallah.... Oda yorulmuştur son zamanların keyfini çıkartıyodur.. Hamişsin canım üzülme; güzel düşün güzel şeylr olsun .... Buarada bütün hamiş meleklere günaydın....bacım benim kız bu aralar çok duruldu ya dünden beri nadiren hareket ediyo bi sorun yoktur inşallah çok kafama takılıyo![]()