Hamişler toplayın valizleri doğuma gidiyoruz

narçiçeğimm

Daimi Üye
Üye
Hamişler toplayın valizleri doğuma gidiyoruz
doğuma hazırlık listesi.Doğum yaklaştıkça heycan ve stres artar o yüzden son ana bırakmadan valizimizi hazırlamamız gerekiyo en ince detayına kadar hiç bişeyi unutmadan bebeğimiz ve kendimiz için gerekli eşyaları hazırlamamız valizimize neler koymamız gerekiyo buyrun bakın melekler


C05CA2VERQNCASXCK0VCASJGMK8CAEBYORKCA07SF31CANZX2FGCAXZD1U9CAA9XRJJCAABX0LSCAGZ7NYLCAOAR8MRCARJPBGFCACR28GICAWD565MCA9Q69KYCARUC2NLCARM1MPKCAGRWMQ1CAYIOLCT-3a5.jpg



Doğum İçin
Valizinizi hamileliğin 36. haftası civarında toplamaya çalışın. Bebeğinizin doğumu için her şeyi hazırladığınızı bilerek bundan dolayı kendinizi rahat hissedeceksiniz. Hastaneye gitmeden önce valizinizden herhangi bir şey çıkardığınız takdirde, eksilen bu eşyayı size veya eşinize hatırlatması için çantanın üstüne bir not yapıştırın. Doğum sırasında kullanmanız için neler sağladıklarını görmek için hastaneyi veya doğum merkezini kontrol edin. Hastanenin müzik sistemi varsa en sevdiğiniz müzikleri götürebilirsiniz.
İhtiyaç Duyabileceğiniz Şeylerle ilgili Birkaç Fikir:
Doğum sürecinde ve doğum anında giyebileceğiniz bol ve rahat gecelik veya Tişört. Bu giysinin doğum sırasında gelen sıvılarla kaplanacağını unutmayın.
Su şişesi/tatlılar /glikoz tabletleri.
Elinizin altında bulunmasını istediğiniz çerezler veya içecekler.
Dudak kremi
Yumuşak çorap (doğum sırasında ayaklarınız çok üşüyebilir). Doğumdan sonra bu çorapları atmanız gerekecek.
Masaj malzemeleri – yağlar, kremler.
Sıcak su torbası
Fotoğraf makinesi ve kamera (video çekmeye başlamadan önce sorun)
Eşiniz için içecek ve çerezler.
Telefon kartları veya cep telefonu (kullanılıp kullanılamayacağını hastane personeline sorun.)
Doğumdan hemen sonraki ilk fotoğraflar için kendinize biraz çekidüzen vermek istiyorsanız makyaj malzemeleri ve saç fırçası.
Bebek bezi
Çoğu kadın normal doğumdan sonra yaklaşık 2 gün, Sezaryen doğumdan sonra 3 gün hastanede kalır. Bazı hastaneler orada bulunduğunuz sürece bebeğin tüm ihtiyaçlarını temin eder. Siz gelmeden önce yapılmasını istedikleri herhangi bir şey olup olmadığını sorun.
Hastanede Kaldığınız Süre İçin Başka Fikirler:
Kolay açılabilir 3 gecelik (emzirmeye uygun)
3 emzirme sutyeni
Göğüs pedleri
Sabahlık
Terlik
Makyaj malzemeleri.
Bol miktarda iç çamaşırı ve hatta birkaç tane tek kullanımlık külot.
2-3 hijyenik ped
Günlük giysiler ve hastaneden çıkarken giyeceğiniz giysiler.
Hastaneden çıkarken bebeğiniz için de tulum, çorap veya patik, dış giyim, hırka (hava durumuna göre), otomobilde kullanmak üzere battaniye gibi giysilere ihtiyacınız olacak.
 
Geri
Üst