Hande Soral hakkında bilgiler

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Hande Soral hakkında bilgiler
hande soral resimleri hande soral fotoları komedi dükkanı
hande soral'ın hayatı, kimdir, biografisi, kısaca bilgiler, resimleri
14da742d19d429.jpg

Doğduğu Şehir: Bursa / İnegöl

Doğum Tarihi: 02.02.1987


Nasıl Keşfedildi: 'Komedi Dükkanı' programına seyirci olarak gittim. Seyircilerden birini sahneye istediler. Ben de hazır gitmiştim, çantam elimde bekliyordum. Birini istediklerinde çıktım sahneye. İzleyenler ve yönetmen de beğenince normalde beş dakika oynamam gerekirken, 45 dakika sahnede kaldım. Dizinin cast’ını yapan ajans şans eseri programı izleyince kendimi bu dizide buldum.

Oynadığı Diziler: Küçük Kadınlar

Okuduğu Olmuş Lise: Turgutalp Anadolu Lisesi (Eşit Ağırlık Okumuştur.)


Okuduğu Olmuş Üniversite : İstanbul Bilgi Üni. Psikoloji Bölümü


Hande Soral

Hayali gerçek oldu

BİLGİ Üniversitesi Psikoloji Bölümü 4. sınıf öğrencisi ve 3 senedir İstanbul’da yaşıyor; 21 yaşında.

Dizinin cast’ını yapan ajans kendisini ‘Komedi Dükkanı’nın bir bölümünde sahnede izledikten sonra görüşmeye çağırmış ve deneme çekiminden sonra bu diziye katılmış.

Dizi ve film oyunculuğu için özel eğitim alınması gerektiğine inanıyor. İlkokul yıllarında tiyatroyla başlayan oyunculuk hayalinin onu rol aldığı bu ilk diziye kadar getirmesinden memnun. Önümüzdeki günlerde devam eden psikoloji eğitimimi tamamlamayı istiyor. Psikolojinin hem hayatına hem de oyunculuğuna olumlu katkılar yaptığını düşünüyor.

Canlandırdığı Armi karakteri 5 kız kardeşten en büyüğün bir küçüğü, 17 yaşında lise son sınıf öğrencisi. Asi ruhlu, hakkını arayan, erkek gibi büyümüş, büyütülmüş bir kız. Anne ve babanın ölümünden sonra kızların babası rolünü üstlenmiş. Utku’ya âşık olarak ilk kez genç kız olduğunun da farkına varmaya başlıyor ve olaylar gelişiyor

HANDE SORAL RESİMLERİ

hande soral4-2b4.jpg

hande soral3-2f2.jpg

hande soral2-396.jpg

hande soral1-344.jpg

14da742d19d429.jpg
 
Yüzü tatlı ama oyunculukla ilgili daha çok fırın ekmek yada ekmek fırın yemeli diye düşünüyorum :D:D:D:D (Bende bu gün oyuncu eleştirmeni mi oldum nedir, bi havalara girdimhahaha)
 
Geri
Üst