K
Kayıtsız Üye
Forum Okuru
yorum
bu site çok güzell.. ama benim aradığım bu değil edison
bu site çok güzell.. ama benim aradığım bu değil edison
Apple Amerikan markası mesela... Ama orda Japonya yazıyor şaşırdım doğrusu.....
Düzeltilmiştir 🙂 İlginiz için ayrıca teşekkür ediyoruz.[/QUOT kurucu abi ya arama motoru yapsan çok zor bulmak
almanya butun markaları almıs..valla ben bazı markaları yanlıs bılıyormusum....
emegıne saglık
[ındent]vestel , arçelik >>> türkiye [/ındent][ındent]nvidia >>> amerika [/ındent][ındent]ati >>> kanada [/ındent][ındent]viewsonic >>> abd [/ındent][ındent]sony >>> japonya [/ındent][ındent]mercedes >>> almanya[/ındent][ındent]bmw >>> almanya[/ındent][ındent]audi >>> almanya [/ındent][ındent]vw >>> almanya [/ındent][ındent]asus >>> taiwan [/ındent][ındent]lorus >>> japonya[/ındent][ındent]seiko >>> japonya [/ındent][ındent]nike >>> abd [/ındent][ındent]adidas >>> almanya [/ındent][ındent]puma >>> alman [/ındent][ındent]grundig >>> almanya ( beko yarısını aldı diye biliyorum ) [/ındent][ındent]loewe >>> almanya [/ındent][ındent]schaub&lorenz >>> almanya[/ındent][ındent]blaupunkt >>> almanya [/ındent][ındent]porsche >>> almanya [/ındent][ındent]reebok >>> ıngiltere [/ındent][ındent]siemens >>> almanya [/ındent][ındent]aeg >>> almanya[/ındent][ındent]bosch >>> almanya[/ındent][ındent]premier >>> güney kore[/ındent][ındent]yu-ma-tu >>> türkiye[/ındent][ındent]alcatel >>> fransa [/ındent][ındent]sagem >>> fransa [/ındent][ındent]lg >>> kore [/ındent][ındent]pioneer >>> japonya [/ındent][ındent]asus >>> tayvan [/ındent][ındent]ıntel >>> amerika-israil [/ındent][ındent]panasonic >>> japonya [/ındent][ındent]zoom >>> kanada [/ındent][ındent]benq >>> tayvan [/ındent][ındent]siemens >>> almanya[/ındent][ındent]nec >>> japonya [/ındent][ındent]samsung >>> kore[/ındent][ındent]kingston >>> abd[/ındent][ındent]creative >>> abd[/ındent][ındent]amd >>> abd[/ındent][ındent]benq >>> kore[/ındent][ındent]philips >>> hollanda[/ındent][ındent]hyundai >>> kore[/ındent][ındent]msı >>> tayvan[/ındent][ındent]epox >>> tayvan[/ındent][ındent]gigabyte >>> tayvan ( asus bildiğim kadarıyla alıyor )[/ındent][ındent]dell >>> abd[/ındent][ındent]ıbm >>> abd[/ındent][ındent]toshiba >>> japonya[/ındent][ındent]panosonic >>> japonya[/ındent][ındent]pioneer >>> japonya[/ındent][ındent]sun >>> abd[/ındent][ındent]kaon >>> kore[/ındent][ındent]dreambox >>> almanya[/ındent][ındent]humax >>> kore[/ındent][ındent]kia >>> kore[/ındent][ındent]mitsubishi >>> japonya[/ındent][ındent]nissan >>> japonya[/ındent][ındent]toyota >>> japonya[/ındent][ındent]isuzi >>> japonya[/ındent][ındent]honda >>> japonya[/ındent][ındent]jvc >>> japonya[/ındent][ındent]casio >>> japonya[/ındent][ındent]fijutsi >>> japonya[/ındent][ındent]canon >>> japonya[/ındent][ındent]kodak >>> abd[/ındent][ındent]apple >>> amerika
[/ındent][ındent]aiwa >>> japonya[/ındent][ındent]ferrari >>> italya[/ındent][ındent]maxell >>> japonya[/ındent][ındent]nokia >>> finlandiya[/ındent][ındent]mc donald's , burger king , kfc >>> abd[/ındent][ındent]a4tech >>> tayvan[/ındent][ındent]profilo >>> almanya[/ındent][ındent]maxtor >>> abd[/ındent][ındent]mitac >>> belçika[/ındent][ındent]matrox >>> almanya[/ındent][ındent]levis >>> abd[/ındent][ındent]hp >>> abd[/ındent][ındent]coca cola >>> abd[/ındent][ındent]renault >>> fransa[/ındent][ındent]ford >>> abd[/ındent][ındent]verbatim >>> japonya[/ındent][ındent]opel >>> almanya[/ındent][ındent]lada >>> rusya[/ındent][ındent]skoda >>> almanya[/ındent][ındent]seagate >>> singapur[/ındent][ındent]abit >>> tayvan[/ındent][ındent]tdk >>> kanada[/ındent][ındent]danone >>> fransa[/ındent][ındent]marlbora >>> abd[/ındent][ındent]milka >>> isviçre[/ındent][ındent]peogeut >>> fransa[/ındent][ındent]nintendo >>> japonya[/ındent][ındent]zalman >>> kore[/ındent][ındent]doracell >>> belçika[/ındent][ındent]sagem >>> fransa[/ındent][ındent]ve bazı ülkelerin barkod kodları..[/ındent][ındent]kod ülke [/ındent][ındent]00 - 13 amerika-kanada [/ındent][ındent]400-440 almanya [/ındent][ındent]45-49 japonya [/ındent][ındent]50 ingiltere [/ındent][ındent]64 finlandiya [/ındent][ındent]690-692 çin [/ındent][ındent]70 norveç [/ındent][ındent]729 israil [/ındent][ındent]73 isveç [/ındent][ındent]80-83 italya [/ındent][ındent]84 ispanya [/ındent][ındent]87 hollanda [/ındent][ındent]869 türkiye [/ındent][ındent]880 güney kore [/ındent][ındent]885 tayland [/ındent][ındent]888 singapur [/ındent][ındent]90-91 avusturya [/ındent][ındent]93 avustralya [/ındent]