hanimlar lutfen bana bi bakarmisin?

I

iikraa

Forum Okuru
hanimlar lutfen bana bi bakarmisin?
amın içini göster am göster
merhaba bayanlarr aslinda bu siteye uye olali cok bi zaman olmuyo ama pasamdan firsat bulamiyorrum.neyse cok uzatmadan konuya gireyim benim 8 aylik bir oglum var.

cani saglosun oglum oyle yaramazki anlatmam.hic birseyden menun olmuyo.2 ayliken beni emmek istemedi beni .emmeyi biraksin isetmiyodum heryolu denedim ve ayakda emmeye alisdi hala ayakda emiyoruz hemde 1 ssatttn fazla takir edersinz ki cok fazla yoruluyorum.

emmeyi cok seviyo .ama gelin gelelim asil konuyo ben hamile olabilirim acikcasi cok korkuyorum asla aldirmam ama nasil bakicam hicbir fikrim yok yurt disinda yasiyorum kimsem yok bana yardim edbilcek .bir test alip yapicak cesaretim bile yok .

biliyorum eger hamileysem bebegimi hemen kabullenicem hatta pasami uyuttukdan sonra daha ortada olmayan bebisime esimle isim bile dusunuyoruz.duygularim cok karisik dunden beri mide bulantilarim var isin kotusu son adet tarihimi hatirlamiyorum .

bazi hamilelik belirtilerim var ama emin degilim bi 10 gun daha bekleyip test yapicam.biliyorum bebegim olsun diye cabalayan birsuru insan var Allah onlara hayirlisiyla saglikli bebekler verisn insallh en kisa zmanda ama cok karisigim nasil bakicam bilmiyorum.

oglum emmeyi cook ama cok seviyo ve bnm 3 aylik olana kadar emzirmeyi birktirmam lazim.cok karisik oldu biliyorum lutfen kusura bakmayin ama sunanda bende tipki yazdiklarim kadar karisigim hamilemiyim onu bile bilmiyorum gerci ,ama yuzde doksan hamileyim sanirim.

sizin fikirlerinz benim icin cok onemli sizce hamilemiyim ?ve iki cocugu pespese yapan arkadaslar yada tanidigi olan arkaslar bnm korktugum gibi zor mu ikisnini ayni anda buyutmek ?bu durumun avantajlari yada dezavantajlari neler.

yorumlariniz bekliyorum simdiden cok tesekkuler..
 
Benim iş arkadaşım senin durumundaydı, Düşün birde çalışmak zorunda, Gündüz kayınvalidesi bakıyordu akşam bırakıp gidiyordu. Onunda yardım edeni yok. şu an küçük kızı 3 yaşında ama çok zor oldu. Eğer öyle birşey varsa bende aldırmamandan yanayım. İkiz gibi büyürler allah yardımcın olsun...
 
saol canim ama inanki bnde aldirmam zaten bebek ozlemiyle yaanan okadar cok insan var ki hem Allahdan korkarim boyle bi hata yapmam.saol cnim insallah cok zorlanmam.
 
kıss ne güzel yaa :D:D ikiz gibi büyürler işte. sen çalışmıyosun galiba evde olduğun için şanslı sayılırsın :D:D merak etme her bebek kısmetiyle gelir buna inanan sen. o kendi kısmetini yaratır zaten yeterki sağlıklı sıhatli doğsun.
 
guzel mi diyosun canim nebiliyim cook ama cok zor olcak sanki.yok canm bn calismiyorum Allahdan yoksa hepten ayvayi yerdimmm.
 
ayrica canim amin saglikli olur insallh hos daha ortada birseyde yokda buyuk ihtimal vAR ama..
 
Canım öncelikle Allah yavrunu sana bağışlasın:) Bak kendin diyorsun arkadaşım çocuk hasretiyle yanan o kadar çok insan varki..Bırak onu gerçekten bebeği aldırmak kadar korkunç bir durum olamaz ki sende şükür böyle bir olayı düşünmüyorsun.Anne deyilim ama çevremde peş peşe doğum yapmış insanlar var.Zaten çocuk bakmak zahmetli ama senin zahmetin biraz daha fazla olucak.Zorlanabilirsin ama ilerde boyunca çocukların olcak..Keyifli bir sıkıntı olacak Allah yardımcın olur merak etme canım hem eski den kadınlar arka arkaya doğurup nasıl bakıyorlarmış değilmi:) Allah yardımcın olsun canım :)
 
destegin icin cok teskkur ederim arkadasim boyle cumlere cok ihtiyacim var.esimm elinden geleni yapcak biliyorum ben maddi olarak degil manevi olarak yetememekden korkuyorum.

insallh kolay olur.
 
guzel mi diyosun canim nebiliyim cook ama cok zor olcak sanki.yok canm bn calismiyorum Allahdan yoksa hepten ayvayi yerdimmm.

tabiiki zor olacak kolay olan ne var ki. sen merak etme rabbim onunda bi kolaylığını verir. benim kardeşlerim de öle aralarında bir yaş var gören herkes ikiz zannediyordu.
eminimki manevi olarak da yetersin sen onlara. onlar senin canın kanın birer parçan. en güzel sevgiyi vereceksinn onlara düşünsene iki küçük tatlış :D:D ayy yerim ben onları yaaa :D:D hem çalışsan daha zor olurdu o yöndende şanslısın.
sen canını sıkma sağlıklı olsun yeter annesi herşeye yeteriz biz kadınlar bizim elimizden herşey gelir :D:D
 
coook saol canim inanki kendime hic guvenmiyodum ama sizlerin sayesinde kendime guveniyorum cokk tesekkur edrim size.resimde gordgunuz pasa benm pasam cok sorunlu dogdu 20gun yogun bakimda kaldi ama ins bu bebisim saglikli olur amin.
 
Geri
Üst