Harika saç modelleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Harika saç modelleri
harika saç modelleri okul saç toplama şekilleri okul için toplama şekilleri okulda balık sırtı nasıl örülür video
Saç toplama şeklinizi yumaşak buklelerle aşağıdaki gibi zenginleştirebilirsiniz. Sizce de şık bir bukleli saç topuzu değil mi?
BukleliSacTopuzu2.jpg
Resimdeki saç modelini özel gecelerde kullanabilirsiniz. Özellikle abiye kıyafetlerinizde saçlarınızın aralarına takacağınız bir çiçek yada bir taş ile şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Basit bir topuzla bile olsa takacağınız süslü bir aksesuar ile gecenin en gözde hanımı olabilirsiniz. Sizce de topuzlu bu saç modeli güzel değil mi?
NisanTopuzu1.jpg

NisanTopuzu2.jpg

Aşağıdaki saç modeli de eğer saçlarınız uygunsa gerçekten de özel gecelerde uygulanabilecek bir model. Farklı bir saç toplama şekli olarak karşımıza çıkıyor…
SacToplamaStilleri1.jpg
SacToplamaStilleri2.jpg
Örgülü saç modelleri
smilev.gif
okul yıllarından beri sıklıkla kullanılan bir saç stilidir. Örgü saç modelininin modern hali ise balıksırtı saç modelidir. Üçlü örgüye görünüm itibari ile benzese de teknik olarak saç farklı örülür.
Saç örgü tekniklerinden birisi de kılçık örgüsüdür. Kılçık saç örgüsü de ikili olarak örülür. Birbiri üzerine eklenerek örülür. İleriki zamanlar da bu saç modelinin videosunu yayınlayacağız.
Bu görmüş olduğunuz resimlerde balıksırtı örgüsükullanılmıştır. Balıksırtı saç modeli taç şeklinde örülmüştür. Topuza farklı bir şıklık ve mahsumiyetlik katmıştır. Okul yıllarının vazgeçilmez saç örgüsü şimdi ise topuzlarımızda yer almakta.
orgulusac1.jpg
orgulusac2.jpg

orgulusac3.jpg
 
orgulusac3.jpg




Hepsi çok güzel de bu model bir erkek için fazla iddialı değilmi?:laugh:
 
Geri
Üst