Haşimato olan kadınlar yardımcı olabilir mi ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan haşimato.olmusum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haşimato.olmusum

Forum Okuru
Haşimato olan kadınlar yardımcı olabilir mi ?

Haşimato olan kadınlar burada mı sorularım olacaktı ?

Aradaşlarım herkese selamlar zaman zaman troidimle birlikte sıkıntılara giroyrdum ve bana bazı testler yaptılar ailede genetik rahatsızlığınız var mıdan tutun da tam bir hafta kan vermekten hastaneye gidip gelmekten telef oldum sonunda bana sen de haşimato hastalığı var dediler. Tam araştırmadım nedir mu haşimato hastalığı nasıl geçecek neler yapmam gerekiyor. Ömür boyu çekeceksin dediler bana yani internet sitelerinde öyle şeyler okuyorum bana tükrük testi yapacaklarmış korkuyorum birileri bana bilgi verebilir mi acaba ?

haşimato olan kadınlar.png

Selamlar hayatım öncelikle geçmiş olsun. Senin anlayacağın şekilde anlatmaya çalışayım. Ama bir doktor gibi anlatamam bilgin olsun.

Hashimoto hastalığı nedir : Çok kaba birm tabir ile vücudunun kendi kendine tiroid bezi vasıtası ile saldırması durumudur. Evet genetik bir hastalıktır ve malesef ömrünün sonuna kadar levothroxine tarzındaki ilaçları malesef kullanmak zorundasın. İlaç kullandığında belirtilerin yani yaşadığın sıkıntıların geçmesi gerekiyor. Eğer geçmiyor ise tükürükte kortizol testini yapmaları gerekiyor yapacaklardırda zaten.

Eğer ingilizceniz iyi ise ya ada bir tanıdığınız var ise lütfen aşağıdaki bağlantıda yer alan siteyi çok dikkatli şekilde inceleyniz. Tekrar geçmiş olsun. x

Son düzenleme:
Geri