Hataydaki Yangın Son Durum Gelişmeler

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Hataydaki Yangın Son Durum Gelişmeler

Hatay Yangını Son Dakika Gelişmeler​


Selam kızlar biraz önce denk geldim hatayda çıkan yangında mahallerin boşaltıldığı dumandan gözün gözü görmediği ve mahşer yeri olduğu, bir çok çocuğun elinin yüzünün yandığı bu dumana bağlı olarak meydana bir çok trafik kazası geldiği ve bir çok kişinin de hayatını kaybettiği bilgisi geldi haberi inceleyerek güncelliyorum. Son gelişmelerden sizleri haberdar edeceğim.
hatayda yangın son dakika.jpg


2020 yılında daha neler göreceğiz bilemiyorum ama yangın gerçekten baya büyüdü kızlar sizlere youtube videosunu ekleyerek gelişmeleri yazmaya devam edeceğim. Bilgilerin doğruluğunu da kontrol ediyorum. Ülkece hepimize geçmiş olsun. Bu haberin haricinde bir de bir güruh var biz yaktık diye twitterde geziniyorlar. E Allah'ta sizleri bildiği gibi yapsın ne diyeyim.


Hatayda Yangın Neden Çıktı​

Araştırıyorum yazacağım bilgi geldi. Hatay valiliğinden yapılan açıklamada orman yakınlarında bulunan trafonun patlamasıyla yangının çıktığı havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği gelen bilgiler arasında. Trafo patlamasından dolayı yangın çıkmış.
 
Yangın halen kontrol altına alınşı değil. Çok sayıda dozer ve su arazözü bölgeye sevkedilerek yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. 150 hektar çok büyük bir alandan bahsediyoruz meleklerim. Tekrar ediyorum Trafo patlamasından dolayı olduğu söyleniyor. Yangındın bu tür felaketler her kesin başına gelir ama şu aşağıda ekleyeceğim resimdeki zihniyetleri kesinlikle kabul etmiyorum. Keşke bu zihniyetler yok olsa bu ülkeden.

Resimleri eklemekten vaz geçtim kızlar. Gelen bilgilere göre yangının askeri bölgeye kadar ulaştığı ve kontrol altına alınamadığı söyleniyor. Rabbim bizi beterinden korusun inşallah. Offf offf
 
Bugün haberleri şöyle bi taradım nedir ne değildir. Hataydaki yangının son durumunu merak ettim ve baktım halen müdaheleler devam ediyor havadan karadan yoğun şekilde müdahele ediliyor tamamen söndürülmüş ya da kontrol altına alınmıştır bilgisine de haber sitelerinden ulaşamadım. 2020 yılından nefffffret ediyorum. Bir an önce bu sıkıntıların gitmesi ve güzel haberler almaya çok ihtiyacımız var kızlar çoook. Bugünde aşağıdaki haberi twitter üzerinden okudum bir şeyler karaladım artık içim kaldırmıyor bu ülkede olanları malesef
 
Geri
Üst