Havuç Püresi

*MeleK*

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Yönetici
Havuç Püresi
Malzemeler

800 gr. körpe kum havucu
1 bardak et suyu
½ bardak et suyu
½ bardak süt
2 çorba kaşığı kaşar peyniri
Tuz


Yapılışı

Havuçların kabuklarını iyice kazıyın ve yıkadıktan sınra rendeleyin. Daha sonra tuz ve et suyu ekleyip, ağzı kapalı bir tencerede hafif ateşte, pelteleşinceye kadar iyice pişirin. Havuçlar pelte olduğu halde suyunu tam çekmemişse, o zaman tencerenin kapağını açın. Ve, orta ateşte pişirin. Suyunu tam çekince, bir süzgeçten geçirin. Elde edilen havuç ezmesi ile kaynar sütü ve kaşar peyniri rendesini iyice karıştırıp ikram edebilirsiniz.
 

Benzer İçerikler

PaSikA
Cevaplar
0
Görüntüleme
666
PaSikA
PaSikA
PaSikA
Cevaplar
0
Görüntüleme
32K
PaSikA
F
Cevaplar
0
Görüntüleme
789
fuhrer_albay
F
*MeleK*
Cevaplar
0
Görüntüleme
768
*MeleK*
Üst