C cimcime_kız Yeni Üye Üye 8 Eylül 2009 #14 yha ben yapmak istiyorum ama yha saçıma bişi olursaaa ooOoOuUfFfF
C cimcime_kız Yeni Üye Üye 8 Eylül 2009 #15 😕😕🙂yha ben yapmak istiyorum ama yha saçıma bişi olursaaa ooOoOuUfFfF
MEÇHUL Daimi Üye Üye 16 Eylül 2009 #17 Kızlar yorumlar için teşekkürler ama şahsen denemedim.Denemekte fayda var.Zarar vereceğini sanmıyorum.Zararla bişe olsa yemeyiz zaten havucu.Eğer içinizde deneyen varsa lütfen sonuçlarını bildirsin.Çok mutlu oluruz🙂
Kızlar yorumlar için teşekkürler ama şahsen denemedim.Denemekte fayda var.Zarar vereceğini sanmıyorum.Zararla bişe olsa yemeyiz zaten havucu.Eğer içinizde deneyen varsa lütfen sonuçlarını bildirsin.Çok mutlu oluruz🙂
Moss Üye Üye 16 Eylül 2009 #18 saç bakım hastasıyım ama bu aralar yapamıyorum..... havuç yöntemini biliyorum, gözlere ve dişlere de iyi geliyor bu havuçcuk tşkler mechull 🙂
saç bakım hastasıyım ama bu aralar yapamıyorum..... havuç yöntemini biliyorum, gözlere ve dişlere de iyi geliyor bu havuçcuk tşkler mechull 🙂
seerose Daimi Üye Üye 16 Eylül 2009 #20 Ayrica havuclu sampuanlar var,onlarda sacin uzamasina yardim ediyor.