HaYaL Daimi Üye Üye 5 Mayıs 2009 #41 Cevap: Burası da FaLLeN_ANGeL'in köşesi olsun... Saolun melişlerim her zaman beklerim 🙂
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 6 Mayıs 2009 #45 Cevap: Burası da FaLLeN_ANGeL'in köşesi olsun... Hadii yemeğe 🙂
HaYaL Daimi Üye Üye 6 Mayıs 2009 #47 Cevap: Burası da FaLLeN_ANGeL'in köşesi olsun... AuSSie-AnGeL naptın sen bayılırım iskendere çooook teşekkürler 🙂oh AYTAŞI da kahvaltımı getirmiş sizi çokkk seviyorum ben yaa 🙂
Cevap: Burası da FaLLeN_ANGeL'in köşesi olsun... AuSSie-AnGeL naptın sen bayılırım iskendere çooook teşekkürler 🙂oh AYTAŞI da kahvaltımı getirmiş sizi çokkk seviyorum ben yaa 🙂
HaYaL Daimi Üye Üye 7 Mayıs 2009 #49 Cevap: Burası da FaLLeN_ANGeL'in köşesi olsun... Bunu köşeme senin için koydum tatlım 🙂 kübracım gelince bakarsın 🙂
Cevap: Burası da FaLLeN_ANGeL'in köşesi olsun... Bunu köşeme senin için koydum tatlım 🙂 kübracım gelince bakarsın 🙂
nar Yeni Üye Üye 7 Mayıs 2009 #50 Cevap: Burası da FaLLeN_ANGeL'in köşesi olsun... çok güzel görüyolar tok insanı bile acıktırır 🙂