HaYaL Daimi Üye Üye 22 Mayıs 2009 #83 Cevap: Burası da FaLLeN_ANGeL'in köşesi olsun... Tatlım biliyo musun ne zamandır bu resmi arıyodum 🙂Diğerleri ve bunun için çoooooookkk teşekkürler canım benim... haa + rep bu arada 🙂
Cevap: Burası da FaLLeN_ANGeL'in köşesi olsun... Tatlım biliyo musun ne zamandır bu resmi arıyodum 🙂Diğerleri ve bunun için çoooooookkk teşekkürler canım benim... haa + rep bu arada 🙂
HaYaL Daimi Üye Üye 22 Mayıs 2009 #84 Cevap: Burası da FaLLeN_ANGeL'in köşesi olsun... Vremiyorum repi canım bi sorun var ama düzelince hemen vericem...
Cevap: Burası da FaLLeN_ANGeL'in köşesi olsun... Vremiyorum repi canım bi sorun var ama düzelince hemen vericem...
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 23 Mayıs 2009 #85 Cevap: Burası da FaLLeN_ANGeL'in köşesi olsun... canım naber nasılsın?
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 23 Mayıs 2009 #86 Cevap: Burası da FaLLeN_ANGeL'in köşesi olsun... HayaL' Alıntı: Vremiyorum repi canım bi sorun var ama düzelince hemen vericem... Genişletmek için tıkla ... Sorun değil dadlummm 🙂 Seni mutlu edebilecek bir şey yaptıysam ne mutlu.... Günaydın Günün aydın olsun hayalim... :amigo:
Cevap: Burası da FaLLeN_ANGeL'in köşesi olsun... HayaL' Alıntı: Vremiyorum repi canım bi sorun var ama düzelince hemen vericem... Genişletmek için tıkla ... Sorun değil dadlummm 🙂 Seni mutlu edebilecek bir şey yaptıysam ne mutlu.... Günaydın Günün aydın olsun hayalim... :amigo: