HayaL'in Rap, Hiphop Köşesi...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HaYaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ceza - Tüm Zamanların Tek Arananı

bugüne şükret dününe tükürüp dur kendine tap sonra paraya saplan tankında mayına çarptı bunun farkındamısın acaba he ne sandın yalancı iti besler isen o seni dissler arkanı dönme sakın o seni kickler hepimizi kandırır o bir televizyon peşpeşe 5 kere satar hiç üzülmez o bir buz küpü ben ise titanyum alaşım o kuş tüyü ben ise muştayım usta ben her hususuta rapi pasladım ama o tek başına pastayı yiyecek sandı bu tecit adamı kastı ben vardım yoktun sen ama ben hep buradaydım aklın varsa kaç yolumdan çık hadi feyz al rapimden kork bu karakış hepinize yetecek kadar ceza var sen ve senin paketin için heza var time real tell mekanda bir hata var aramızda 2700 km fark var fatih solmazın aklı varmı peki kıraç top rock hiç para edermi lafını bilmeyem it bu rapi yermi sol kroşe o kıça girer ama çıkmaz boş espri kes gazeteden olsun fatihim hariç penguene respect rapin eki rapi neki rapimin rengini çözecekmiş ogedaymıki dengim çoluk çocukla işim yok bi soluk alıp geldim yerli plaka bak yolda alem beni ararsa buradayım eğer yoksam ceza-fan.comda çatal dilinizi rapin üzerinden çekin hakikati bil hasat vakti geldi ceza bir uçak gemisi siz hadi binin çok uçak taşıdım çok azı geri geldi
dikkat şimdi daha zayıfım artık bayrak bende sende değil kancık tecilim kastı seni bendim ardın(ben hep vardım) ceza tüm zamanların tek arananıX2 rap vakit değil likit yemin sek için fabl gibi betim düşen her iti itelim alt kavşaktan 7. kattan sarkan beyaz kara fatma yatak yada topraktan fincanın sende kalsın kahvende falda tehditin gibi trişka gansgta capish ya!gel bak flika benim düşe yazdın demin züğürt katamaranlarımızda yoktur benzin ağustos gelsin ve yansın genzin yetersimlerden bir mevsim idealist gezerdin gay yada lezbiyen homo yada ibne kafasını koyup geceleri uyuyamaz fitne çek sola rapi partizan barikata yaslamamın nedeni ıhhh...! yermi benim telimi yemende god çiğne ve yat hayali ihracatin olur anca al ve sat 1 buçuk milyona seni okudum helada boktan bi farkın yok ama bu rap bedava adam ol yada ibne solmaz sıvazla sahtiyan ceza roka kontör gerilla....
nakarat

Ceza - Türkiye sizinle gurur duyuyor

Sokaklar sanki bahçesi belde dokuz milimetresi
Ucuzdan insan harcayıp bedava candan etmesi
Sporcu mu kumarbaz mı elindeki bonservisi
Teşviklerde gelince terlemeden vurdu voleyi
Türkiye sizinle gurur duyuyor

Hamili kart yakınları yakınlarının yakınları
Satın alıyor yarınları tok gezerler karınları
Rüşvet çözer sorunları para basar torunları
İnanç deyip insanlara kendi ceza kesenler
Zihniyet hem kara hem de çıkar sağlar yalanlar
Türkiye sizinle Gurur duyuyor

Hem yer hem yedirir bu hayali icraatçı
İçi de bir dışı da bir hortumlayan bir vampir
Her bir fesat tam bir hasat ihaleyse bizdedir
Türkiye sizinle Gurur duyuyor

Ceza - Vakit Az Ya Da Çok

Vakit az ya da çok nakit al cebe sok para var ya da yok.Filozof Dede Korkut'u ite kaka sorma kitabı bırak orda bu tarihe lanet olsun alakok gibi ol Holocaust'a bir son bana kalsa muson yağmur yağsın alevinizde sönsün savaşınızın şerefi yok şeref o savaşı çoktan terk etti bok koktu çok.Panik atak oldu bu toplumun oğlu ve kızı gelinim ol,kızımı satamadım ananı getir kaynana kaynadı işini bitir nasıl olsa sana karı bol.Sonu karakol kanı donmuş bir kara dul mahremiyeti yok mahkemesidemi yok acaba bu işin fişini çekip işini bitirin yeter cezası bu rap ve birazcık keder.Biri tezgah açar biri tezgah kurar kimine çamur atar ya da kalpazon olup okutur o paraları kimi rakının dibine vurur önünü göremez o bir erkek olur.Takım elbise onun üniforması yarın herkezin delikanlısı körfez kan gölü bunu boşver röntgen daha ağır basabilir.Sağ duyu yok boşken bile hoşgörü kalmadı sen tokken ben tokken ama çoğumuz açken Anadolumuz hoş hep kara duluda def et hadi zehiri sokma karikatürümü bu memleketimin ha?Kendi kendimize gülüyoruz acaba neden?Gerilim had safalarda deliren bir toplumdur bence ufuktaki görülen.

Ceza - Worauf Wartest Du (feat Massive Tone)

Yo ok

Dein Leben langweilt
die Kids sind fett frustriert
dein neues image
von fifty cent kopiert
wie Pressefotos fake und Retuschiert
die Bösen jungs im clip sind echt mit cash geschmiert
Mann jeder träumt jetzt dass sein Dorf zum Ghetto wird
und hier bei uns in Deutschland vielleicht morgen n rapper stirbt
bald wird Hameln zu Harlem und Kempten zu Compton
Du kommst aus Heilbronn und denkst du hängst in der Bronx rum
komm schon
so sieht die Neue Deutsche Welle aus
dass jeder rapper sich vom Vorschuss nur ne schöne neue Kette kauft
rapper die Waffen zeigen
böse Grimassen schneiden
Bodyguards mitbringen die nix bringen
wenn Kids mit Flaschen schmeissen
alle sind hart und cool
keiner will Liebe spreaden
nicht jedem passt der Schuh
doch rap hat verdammt viele Facetten
alle sehen rap wenn sie auf MTV und VIVA zappen
worauf wartest du?
dass ihn die Massiven retten?

Worauf wartest Du?
ey worauf wartest Du?
beweg dein Arsch
komm beweg Dein Arsch dazu
worauf wartest Du?
ey worauf wartest Du?
beweg Dein Arsch

iki elinle bir siki dogrultamadin sen
önünde koca bir hedef 12 vuramadin
ben yerimde duramadim, sen adini yazamadin
al eline kalemini, geri çekil ve seyret
bankada bekletsen düsüncene faiz islenmez
teknik bu yürüyeceksin bariz
ve bos durma kostur
ve sabretmek bu dostum en büyük irfan
bu en büyük dosttur
eline yüzüne bulasir her isin akibetini bilirim
hep bir ise de yaramaz eylemin
bir hareket ette görelim
ancak senin hayatla yarisin tek sidikle
belki olabilir, bir bakima sende haklisin
bu duruma biz kayitsiziz
massive töne ve ceza iste burada banada bir bak
bos gezen ve kalfasi, sen hadi git yat
maymun istahinla bir yere varabilirsin belki
beklemek yararsiz, yarim akilli kal orada densiz

Worauf wartest Du?
ey worauf wartest Du?
beweg dein Arsch
worauf wartest Du?
ey worauf wartest Du?
beweg Dein Arsch

Du brauchst nicht fragen oder raten Bitch
Du weißt wer's ist
ich hab 10 Jahre drauf gewartet
meine Zeit ist jetzt
gib mir den Chord
lass n paar Rubel rollen
ich schreib dir n Hit
dein Lieblingssong heißt was?
Du Blutest Voll?
Der Scheiß war ein witz
ich war nur 5 Minuten kacken
und n stift mit nehmjetzt hab ich durchfall
drop den shit und werd zum Busieness Man
freaky die friends
back die strophe babe
merk dir die namen
Ficka Funberg
Zamas ist Cool
und Fett klunker am Arm
Ich ich?
Bin immer noch Bro' und immer nur Stoned dazu
Flip n paar Flows und Fick n paar Homes wie Snoop
Es macht mich sauer, ich brauche Kilos an Weed
denn ich seh Täglich diese miesen Freaks auf Interaktiv
komm sags den Kids die mich nicht kennen
erzähl ihnen Franky ist hier
Dein Lieblingsrapper aus m Fernsehen ist ein Fan von mir
ich steche raus aus diesen Gangs wie Diamanten im Dreck
und hab keinen Bock länger zu warten
Worauf wartest Du?

Worauf wartest Du?
ey, worauf wartest Du?
beweg deinen Arsch
komm beweg dein Arsch dazu
Worauf wartest Du?
ey, worauf wartest Du?
beweg deinen Arsch
komm beweg dein Arsch und tu's

Worauf wartest du?
beweg dein Arsch dazu
heb dein Glas dazu
geh ab und Tanz dazu
beweg deinen Arsch dazu
dreh dein Glas dazu
worauf wartest du?

Yeah, Massive Töne
Franky Kubrick
CEZA
von Stuttgart bis Istanbul und zurück
In die Zukunft

Ceza - Yerli Plaka

Üstüme iyilik sağlık a Dostlar,Ceza rap yapar çok kötü toslarBokslarınızı Bakıma alın a foslarDostlarınıza yakın olun a be kozlarelinize geçti neredesin a Popstar?Lossva salonu ayakkabı boya kostar,Az konuşana kurdele takacaklar,Kara tahtaya da Ceza Yazacaklar.yükselen ben değilim bak asansör, şayet beni uçarken gördüysen senin gözün kör, peşimde onlarca yalaka sahte post var,eninde sonunda yalnız bırakan o dostlar, bir bakayım derken şöyle, ben içine girdim öyle, bu ortam işte böyle, bu nasıl iş söyle, ipi kopmuş alemin, çivisi çıkmış dillerin, inada inat giderim tersine dilim fenerim, yol uzun ve pek dikenli çok uzun lan ben tükendim, yoksunum biçare kimi zamanda yalnızım, avare gezdim bak ne hale geldim, kim nasıl baktıysa öyle gördü ben buyum, nokta koyduk bitti, her bir yandan çektiler şu etime saplı kancaları, ve her gün engel ettiler belli var bir korkuları, bu yerli plaka korkutur, herkes sanar dengimdir, kimse bilmez ancak ceza nefretten de eskidir.plaka yerli bak, sırtı terli çok ve başı dertli vah, eski hali yok,ne olacak,vou vou voo yükselen ben değilim bak alçalan duvarlar...öyle dar bir yerdeyim ki dünyam pek küçüldü, tek bir yanlış çok gözüktü geldiğim yer hep gürültü, pek sıkıntı çekti millet sabreden kazandı, benimle raks edenlerin kaçında var yürek, bir çok çakal rap in önünde tek bilek, birçok kanal taraflı yazdı gazeteler yalan, ve çok samimi dostlarım var, en önemlisiyse biliyorum ki yükselen ben değilim alçalan duvarlar sadece ve sadece, çok fazla dikkat çektik bu taktik değildi, gene de kapladı herkesi panik, buna tanık olan her genç tarihi yazsın, bir işe yaramazsa bu durur en alt katta, bir bakmışsın teker teker dökülmüş tüm dostlar, ne ad nede sanın kalır ve unutulur gidersin, yükselirken ekmek yerken, yere düşerken saçmalarsın, hiç süren yok suyun ısındı güneş doğdu kuyu kazılmaz.plaka yerli bak, sırtı terli çok ve başı dertli vah, eski hali yok,ne olacak,vovvoovvvoov yükselen ben değilim bak alçalan duvarlar...dört koldan taciz çok belli bariz, makas alır kızlar yanaktan erkeklerse diss, farklılaşma çabası içine girdi herkes,ghettolarda bile mohikan var oğlum, her bir kafada farklı ses, farklı vizyon her sokakta yükselir duvarlar, yabancı marka giydi her kesimden muhalefetler, ellerinde boş bir defter yazıldı aynı şeyler, daim kullanıldı aynı renkler anlaşılmaz boş resimler, ömür de belli ineceğin o katta,düşeceğiz birlikte belki sanma kurtuluş var, kader bu belli olmaz kaçar gider yanından herkes,zaten biz birer hiçiz şayet bu böyle olmasaydı unutulur muydu o eski sesler, bulut olursa yağmur beklenir güneşli günler çok yakın, ve rüzgarım hep esti, kısa bir not sazın içinde şeytan yok, 77 Üsküdar yani bu plaka yerli...plaka yerli bak, sırtı terli çok ve başı dertli vah, eski hali yok,ne olacak, yükselen ben değilim bak alçalan duvarlar...haha! ceza2006 yerli plaka plakam yerli sırtım terliistanbul anadolu yakasıüsküdar-kadıköydigitolia recordsha! ben hep burdayımplakam yerliyerli plaka 2006ha!ha!rapstar!medcezir!cezaaa!haaaym!

Ceza - Yollar Uzun

=(CeZa)=
Yelken açtım tayfamla yeni bi sayfa açtık biz yüksek yerde snypa ek sular burda kaynar baktık herkes naylon çıkmış rap'ler kayboldukları kanyolda çarptı kamyon üstte biz susturduk zarzor..
sıınırımız yok sinirimiz bol günler agresif gelsede bizbizeyiz güleriz sabrımız taşarsa birleşiriz aradaki farkı göremeyen köprüyü asla geçemez geldik işte summer cem'le bu kez bastır hayta bize her yapılan parça yeni rap kadıköy acilden çıkar önümüze çıkan ezilmekle kalmaz altınada sıçar biz istedik biz birleştik germain dream emre yerli plaka'sıyla yolda burda suyla şaka olmaz güneş üsküdardan doğar ne doğusu nede batısı var istanbul'dan köln'e kadar parlar adamı kör ederiz bize rakip varmı rakip zanneden çokta burası kadıköy dostum burdan çıkış yok ıhhhh..

Ceza - Yüksek Gerilim

cukursuz yok yol yolumda cukurum bol yaşamsa sanki bir test ineklik kar etmeksizin calışmak genede pes etme bu uzun bir hol boş lafın yeridir raf kırık kanat ucurmaz hareket gerekir kalk bal akmış hangi daldan bi bilsem harbi dalcam elalem olmuş hep han alemde kaçı ki prof ben evin delisi kork aklımda birikmiş probs bir anda söndüler puff ve rap ten aldığım hazsa benim verdiğim gaz sonunda kupada yok enerjim bitmez ama taklit edildikce değiştim bu cok doğal bir değişim sineklik taktım canıma kulaklıktan ses gecmez sulak alanlar azaldıkca ve sular aktıkca boşa ne yaparsa yapsın insan yeter ki gitsin hoşa ister beğen ister begenme zaten benim hep koşan eşşeğin anlamadığı tek şey değildir hoşaf...

nakarat

gigavat carpı bin ton gel ye kabahat bende dost tozpembe tozpembe dosta acı kahve posta kandı dost gene baştan

gerilim çok yüksek ateşli her kitle bir kütle çarparsa dünyaya tam tertip benmi katlettim benmi bomba attım ormanları ben yakıp ben mi ağlattım savaşı ben açıp acep ben mi mahvettim işkence yapıp insanlığımı terkettim işlemler üretip hayat mı zorlaştırdım kitle imha silahları ben mi icat ettim şöyle icab etti ben hep rap yaptım hergün kifayetsiz ekip insan sattın kadrolaştık iyice kadrolaştırdılar memleketi kablolarla boğdular hep yüksek gerilim cemberi dertli gibi görünmekte usta olan şeytandır gerçek derdi olanı ezen ise insandır mercek altındayız gerçek üstü hayatlar ki gerceklerden bahseden her düşünce hep mi bayatlar...

nakarat

70 milyonun vebalini almaya çalışan politikacılar kadar hevesim yok politikaya şarkıcılar kadar kim ne isterse yapsın bırak benim zaten andım var benim andım rapim zaten kaynayan bir kanım var sanat düzen kanunlar başka düzen mafyalar en iyi düzen insanlık ama bu nasıl bir düzen abiler bu nası bir düzen ablalar bu gelişi güzel tablolarla olmaz işler baltalar keser acıkta tangalar yaptığım her besteden kendisine pay çıkartanlar oynadığı rollerle gerçek hayat arasında kalanlar yaraları çok büyük olanlarda sayemde kan ağlar kopya hayat haksız kazanç kahpe eser rüzgarlar bahçe kiraz doldu biraz bekle araz çıkmasın kin garez doldu kahpeler ki ceza nasıl yazmasın eza ceken dostun oldu görmedin ve oldu tuş bakıpta görmemezlikten geldiysen bence sende suç

gigavat carpı bin ton gel ye kabahat bende dost tozpembe tozpembe dosta acı kahve posta kandı dost gene baştan(2x)

Ceza - Zerk-i Ziyan

Hadi boşa zerket derken, yine boşa zerkettim kendimi terk ettim,
ele kalan eller gibi dona kaldım, kargaya inanan tilkiye bak sen,
bekleme boş yere hak yemem, hep içimdeki zaten mahkeme,
boş yere aktı düşünce kaç kere, sahte kar değil bu yağan, biz harbi kar
halbuki bu kez çok ziyan var mı yok ama hep figan edenin karnı tok
çeşiti bol kırılıyo her bir kol, var mı ki boşa gitmeyen hiç bir yol
her bir yeri kaplayan derin bulut, aklım uç diyor bana gönül unut
ziyan oluyor, yazık oluyor dumana bak, dumana kat kendini ve ayağa kalk

Ogeday

ogeday-5409.jpg

Ogeday (d. 1981, Mersin - ), Türk rap şarkıcısı. 2002 Ekim'inde tanındı.
Zara ve Işın Karaca gibi isimlerle çalışan sanatçı, iki albüm ve bir maksi single yayınladı.

Müzikal kariyeri

Ogeday müzik kariyerine "Respot" adlı grupla 1996 yılında başladı. Grup Türkiyede çeşitli konserler verdi.

İlk albümü Rapturka'yı 2003 yılının Mayıs ayında yayınladı. Sezen Aksu da bu albümde Ogeday'a destek oldu. Albümün prodüktörlüğü Ender Akay tarafından yapıldı. "Kaybettim Seni" şarkısı müzik listelerinde başarılı oldu. Ogeday, 2004 yılında Kral TV Video ve Müzik Ödüllerinde "En iyi çıkış erkek" dalında aday gösterildi [1]. Birçok reklam müziğine de imzasını attı. Bunların içinden Avea için yaptığı reklam müziği beğeni topladı.
İkinci albümü Mecburi İstikamet'i 2006 yılında yayınladı. Bu albümde Zara, Işın Karaca ve İbrahim Erkal gibi isimlerle düetler yaptı. Albümde ayrıca Kod-X ve Lewo gibi MC'lerle çalıştı.
2008 yılında Maxi Single'ı yayınladı. Albümde, Işın Karaca ile beraber seslendirdikleri "Eski Bir Resim" adlı şarkıya beş DJ tarafından yapılan remiksler yer alıyor.
Şimdilerde 3. solo albümü için uğraşmakta ve bu albümün hazırlama aşamasında ona Volkan Akyüz, Beat Bank, Sandor, Emir, Berk Yılmaz ve Akşit Baba altyapılarıyla destek veriyor.

Ogeday - Bu Bir Oyundu

bu bir oyundu yalandı dolandı
çok ince düsündüm tüm ayrıntısını
aynı acıyı tatdım bunu iyi biliyorum
iki kat fazlasını önüne sunuyorum
düşünüyorum bana yapılanları
sanmaki affedebilirdim olanları
simdi roller değisti ben oynayan sen ağlayan
seni seviyorum demiştimya YALAN

dost yumruğu acıdır ki dostun diilim
bu ondanda beter çok çok ii bilirim
böle olması gerekior tükeniyor
intikam aldıktan sonra ii yasanıyor

buldun yolun sonunu artık söylenenler yalandı sana anlamadınmı hala
mükemmel oynadım oscara aday geç oldu ama senin icin güç oldu anlaman zor...
özlemek güzeldir özlüyorsa özlenen
beklemek güzeldir gelecekse beklenen
bir sevgi ışıgı görülmesi gereken
yeşeren her çiçekte koklanması gereken
aşklar iyi kötü zorlu yaşanır gider
ihanet olursa kaybolur hisler
artık yeter yeter umut belirtisi yok
sana değil yar dost olmak bile çok
sahtekar sevdam karartacak dünyanı koparacak biliyorum tüm bağlarını
gözünde akacak her damla inan haram inan haram sana ama eski anılar hatrına
söylüyorum anla bilmen lazım yıkılacaksın katlanacaksın artık dinle şimdi beni çok iyi
çünkü ben en iyi arkadasınla aldattım seni

hayır hayır olmaz bu gönlüm sensiz yapamaz
bırakma ne olur beni deliler gibi seviyorum seni

aşkı görebiliyorum sende ama bende yok cok avuttum seni masallarla
yalanlarla sardım etrafını tek tek simdi öğrendin dinlemez anlamaz yurek
yine gece olacak bekleyeceksin beni artık sevmiyorum seni nedeni sebebi
ilk ayrılan sen olmustun geri dönende sen düsüncelerimi ah bir bilebilsen
eskimiş gömlek gibi çıkarttım attım seni ne kadar acıklı olsa sakın aglama emi
unutulup giderim bende günün birinde sen dert etme unut böyle avut kendini
bir mezar nasılsa bende şimdi öyleyim ölüm kadar soguk o kadarda gercegim
tek sevdigim sendin ama boyle olması gerek gurur kalbi yendi gülmedi sana felek

hayır hayır olmaz bu gönlüm sensiz yapamaz
bırakma ne olur beni deliler gibi seviyorum seni...

Geri