L *LavinyA* Yeni Üye Üye 12 Nisan 2009 #1 hayat seni son zamanlarda nasıl bir insan yaptı? evet hayat sizi son zaamnlarda nası bir insna yaptı?
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 16 Nisan 2009 #2 Cevap: hayat seni son zamanlarda nasıl bir insan yaptı? acayip stresli yaptı valla birde sinirlii kendimi tanyamaz oldum desem yeri yani
Cevap: hayat seni son zamanlarda nasıl bir insan yaptı? acayip stresli yaptı valla birde sinirlii kendimi tanyamaz oldum desem yeri yani
*şiker* Yeni Üye Üye 16 Nisan 2009 #3 Cevap: hayat seni son zamanlarda nasıl bir insan yaptı? son zamanlarda çaresiz oldum...hiçbirşeye elimden bişey gelmiyor 🙁((
Cevap: hayat seni son zamanlarda nasıl bir insan yaptı? son zamanlarda çaresiz oldum...hiçbirşeye elimden bişey gelmiyor 🙁((
Vijdan Yeni Üye Üye 16 Nisan 2009 #4 Cevap: hayat seni son zamanlarda nasıl bir insan yaptı? bütün seçenekler şu an bende mevcut..ne yapabilirim?
Cevap: hayat seni son zamanlarda nasıl bir insan yaptı? bütün seçenekler şu an bende mevcut..ne yapabilirim?
nejlaeskisehir Yeni Üye Üye 17 Nisan 2009 #5 Cevap: hayat seni son zamanlarda nasıl bir insan yaptı? beni yalnız yaptı etrafımda çok insan var olmasına rağmen ruh arkadaşımının olmaması beni tek başıma bıraktı ben yalnızım
Cevap: hayat seni son zamanlarda nasıl bir insan yaptı? beni yalnız yaptı etrafımda çok insan var olmasına rağmen ruh arkadaşımının olmaması beni tek başıma bıraktı ben yalnızım
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 17 Nisan 2009 #6 Cevap: hayat seni son zamanlarda nasıl bir insan yaptı? hayat beni çok stresli biri yaptı son zamanlarda önce böle değildim ben ne oldu bana😀
Cevap: hayat seni son zamanlarda nasıl bir insan yaptı? hayat beni çok stresli biri yaptı son zamanlarda önce böle değildim ben ne oldu bana😀
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 17 Nisan 2009 #7 Cevap: hayat seni son zamanlarda nasıl bir insan yaptı? düğün telaşı sebebi ile stresli 🙂
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 19 Nisan 2009 #8 Cevap: hayat seni son zamanlarda nasıl bir insan yaptı? Daha iyimser olmaya çalışan, biraz daha sabırlı, biraz daha kırılgan, daha ketum, daha kabul edici biri oldum son zamanlarda...
Cevap: hayat seni son zamanlarda nasıl bir insan yaptı? Daha iyimser olmaya çalışan, biraz daha sabırlı, biraz daha kırılgan, daha ketum, daha kabul edici biri oldum son zamanlarda...