Hcg değerim 123.3 çıktı değer normalmi

Hlyaly

Yeni Üye
Üye
Hcg değerim 123.3 çıktı değer normalmi
Iyi aksamlar. Benim ilk kan testi sonucum 77.99 cıktı. 44 saat sonra tekrar yaptrdim. 123.3 cikti normal mi sizce yarin tekrar yaptiricam.
 
Üst