HCG değerim düştü düşükmü yapıcam?

Beyza hanim ben doktor gittim... kimyasal gebelik dedi doktorum gebeligim sonlanmis kan degerim 4'e dusmus kafa takilan sadece bir kere kahverengi damla sekilindeki kanamam onu yerlesme kanamasi olarak biliyordum ama kimyasal gebelik cikti.. kimyasal gebelikte sadece bir kereligine masus o kahverengi kanama olabilir mi? Vede kanamam olmadan kimyasal gebeligi atmadan esimle korunmadan iliskiye girebilir miyim? Donus yaparsaniz sevinirim...
 
Evet kimyasal gebeliktede lekelenme olabilir. Kimyasal gebelik tıbbi müdahale gerekmeyen bir problemdir. Yani kendiliğinden sonlanan bir gebelik türü. Eşinizle birlikte olmanızda sakınca yok . Değerinizde 4 e düşmüş bir kaç gün içinde kanamanız da gerçekleşecektir. Geçmiş olsun sağlıklı günler diliyorum.
 
Evet kanamam bugun gerceklesti azda olsa geliyor...peki kanamam sonlandiktan sonra doktorumla goruseyim mi? Ve de ben suan adet mi goruyorum yoksa icimdekinimi atiyorum?? Ayni adet sancisi cekiyorum bellim agriyor ama kanamam adetime gore az oluyor normal mi? Korkulacak bir durum var mi beyza hanim? Son bir sorum daha olacak cocugumun olma ihtimali azaldi mi?
 
Merhaba, elbetteki mutlaka doktora görünüp muayene olun. Şu an kimyasal gebeliğiniz kendi kendini sonlandırdı. Kimyasal gebelikte her hangi bir müdahaleye gerek yoktur.Korkulacak bir durum yok. Siz test yapmasaydınız kimyasal gebelik yaşadığınızı bilmezdiniz. Bir çok bayan kimyasal gebelik geçirdiğinin farkına varmıyor. Tesadüfen öğreniyor.Bu durum tekrar gebe kalmanızı önlemez. Geçmiş olsun sağlıklı günler diliyorum..
 
merhaba ben enson adetim 23 ekimde oldumm suan 6 gun geciktim ilk bthcg degrim 328 cikti sonraki gun de kahve rengi lekelenmerim oldu ve yine bthcg degirim 260 cikti bu kesin dusuk belirtisimidir degerim yukselirse gebelik devam etmesi soz konusumudur?
 
Merhaba, 2 değerle durumunuz hakkında kesin bilgi vermek doğru değil. Belli aralıklarla hcg testi yapılmalı ve değerlendirilmelidir. Bu durum da hekim kontrolünde olmanızda fayda var.
 
hocam benim adetim 9 gün geçti ilk değerim 1998 ikinci 7880 durum nedir? kesin hamilelik varmı teşekürler
 
hocam benim adetim 9 gün geçti ilk değerim 1998 ikinci 7880 durum nedir? kesin hamilelik varmı teşekürler

Merhabalar Evet bu sonuca göre hamileliğiniz var hyırlı olsun. Fakat 9 gün geçmesine göre değer sanki biraz düşük gibi normalde iki güne bir iki katı değere çıkar yani 4. günde 4 bin 8. günde 8 bin üstü olmalıydı günleri karıştırıyor olmayasınız hani 9 değilde 7 gün olmuş olmasın ?
 
Merhabalar 10 gün önce yaptırdığım kan tahlilinde beta hcg değerim 195 çıktı. Çarşamba günü doktora gittim ancak gebelik kesesini göremedi çok küçük olduğunu söyledi tekrar kan testi yaptık ve beta değeri 4300 çıktı bugün tekrar kan testi yaptım ve değer 5800 çıktı baska bir doktora gittim ve vajinal ultrasonla baktık ancak çok küçük bir kese gördü ve beta değerine göre kesenin daha büyük olması gerektiğini sağlıksız gebelik ya da diş gebelik olduğunu söyledi sizin fikriniz nedir
 
Geri
Üst