HCG değerine göre hamilemiyim

Cyd0639

Yeni Üye
Üye
HCG değerine göre hamilemiyim
Merhaba son adet tarihim 18 Ekim idi 14 Kasım da adet olmam gerkiyordu ama olmadım.doktora bugün muayene oldum karnımın üstünden ultrason ile baktı son adet tarihine göre gebe ise 5 haftalık olmalıydı ama kese yok buna karşın rahim duvarı kalınlaşmış dedi ve test istedi. kan testim 183 çıktı. 2 gün sonra tekrar bakalım dedi.gerçtekten hamile miyim eğer hamile isem kaç haftalık yardımcı olabilir misiniz ?
 
Merhaba, hcg değerine göre gebesiniz yalnız tek değerle gebelik teşhisi yapılmaz. Usg muayenesi durumunuz hakkında net bilgi verir. Son adet tarihine göre 5 haftalık gebesiniz. Bebeğin kesesini 6. haftadan sonra görebilirsiniz.
 
Cevapladığınız için teşekkür ederim.peki dış gebelik yada boş gebelik yada öyle bişey olma ihtimali var mı bu anlattıklarımı göz önüne alırsak
 
Normal gebeliklerin % 85 inde ortalama her 2 ile 3 günde bir Beta HCG değerleri ikiye katlanmalıdır. HCG değerleinin bu aralıklarda izlenmesi de gebeliğin sağlıklı olduğu konusunda önemli bir bilgidir. 5. hafta gebelikte hcg değeri 20 - 7300 aralığında olması gerekiyor. Hcg değeriniz görünürde normal ancak durumunuz hakkında net bilgiyi hekiminiz verebilir.
 
Geri
Üst