Çok zor bir dil diyorlar ama ben çok istiyorum öğrenmek... Umarım öğreneceğim... imzamda bilem fransızca yazıyor 😀Benimde en çok öğrenmek istediğim bir dildir Fransızca. Öğreten varsa, bende istrim lütfennnn 😀
Çok zor bir dil diyorlar ama ben çok istiyorum öğrenmek... Umarım öğreneceğim... imzamda bilem fransızca yazıyor 😀Benimde en çok öğrenmek istediğim bir dildir Fransızca. Öğreten varsa, bende istrim lütfennnn 😀
Canım teşekkür ederim fransada yasayan birinden bilgi almak daha iyi.. o zaman hemen sorularıma geçiyorum...bon daccord qui veut apprendre a parler le français les fillesss
cnm ben fransada yaşıyordum ogrenmek isteyen varsa seve seve tabii
ouiiiiiiiiiiiCanım teşekkür ederim fransada yasayan birinden bilgi almak daha iyi.. o zaman hemen sorularıma geçiyorum...
Çok süper ingilizce ve türkçem var tatlım.... 😀 övünmek gibim olmasında 🙂 ama buaralar fransızcaya taktım ama dediğim gibi 3-4 kelimeden baska bişi bilniyorum... konuşmaylada heç alakam yok🙁 zaten çok zor bi aksan gibi sankiiii... >Sence ben nerden başlamalıyım öğrenmeye yani franszca bilmeyenler nerden başlıyor...
Bana az bilgi verirsen cok ama cok sevinirrim canımmm.... >Etrafımda kimsecikler bilmiyor fransızcaa ve suan fransızca kursuna gidecek maddiyattım yok 🙁
tekrar ilgin için teşekkürler... mesela en basta ne yapmam lazım veya öğrenmem lazım.. ?yastık savaşı
AyYüZLü örtmenim benim 😀
oui evet demek ama wii diye söleniyor... oui yi ben nasıl wiii diye okuyacaksam..ouiiiiiiiiiii
şimdi cnm başlangıc olarak alfabeyi ögrenmen lazımm