LaViNYaM
>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Yani 5 aydır adet görüyorum diyor hamile miyim diyor hiç mi okumuyorsunuzHülya 5 aydır seninle konuşuyoruz eğerki hamile olmuş olsaydın karnın burnunda olurdu budami aklına gelmiyor canım
Yani 5 aydır adet görüyorum diyor hamile miyim diyor hiç mi okumuyorsunuzHülya 5 aydır seninle konuşuyoruz eğerki hamile olmuş olsaydın karnın burnunda olurdu budami aklına gelmiyor canım
Bizde bunun 7 aylık olanıda var aşk olsunYani 5 aydır adet görüyorum diyor hamile miyim diyor hiç mi okumuyorsunuz
Evet işte sıkıntım burda başlıyor. Herkes bilir adet ve hamile kelimelerinin bir araya gelmeyeceğiniYani 5 aydır adet görüyorum diyor hamile miyim diyor hiç mi okumuyorsunuz
Usutmus olacağını dusunmuyor musun ya en basitindenYa alt karnım şiş gibi geliyo. Sabahları dümdüz ama akşamları şiş oluyo. Ondan kfama taktım. İnternette hep o kdar cok sey yazıuor ki inanın onlara da hesap sormak istiyorum afet biri nasıl hamile olur diye
Hayır üşütmüş olsam halsiz olurdum ben. Normalde zayıf yapılı biriyimdirUsutmus olacağını dusunmuyor musun ya en basitinden
Duymadım böyle bişey olamaz canım benim hamile isen adet olamazsın doğaya karşı buSiz hiç duydunuz mu hamile birinin 5 kere veya 2-3 kere adet olduğunu
Abla Kasım 30 8 bitiyorBizde bunun 7 aylık olanıda var aşk olsun
Tamam teşekkür ederim. Ben gibi olan herkes okusun bu yazdıklarımı ve yazılanlarıDuymadım böyle bişey olamaz canım benim hamile isen adet olamazsın doğaya karşı bu