Yo ben her ay düzenli adet oluyorumYerleşme kanaması yaşadınız mı
Yo ben her ay düzenli adet oluyorumYerleşme kanaması yaşadınız mı
Gebelik testi beta negatıf vajinal ultrason da negatıf benim belki 6 defa vajinal ultrason yaptırdım bi 8 kere de beta hcgYerleşme kanaması yaşadınız mı
Ablacım ben tek bir soru soruyorum ama hiç bu soruma cevap alamadımYa şimdi bu anasının ellerinden öptükleriminin çocukları anlamıyor kiyahu kanda çıkmayan gebelik olmaz üst üste bu kadar adet olmuşsunuz gebelik olmaz bazen dalga geçtiğinizi düşünüyorum. Kafa ütülüyorsunuz 🙂
Ben bişi demedim abla ben kan testi yaptırmadım ki 😀 ama bende de şüphe yok dimi ya sürekki elim karnımda sürekli aynada karnıma bakıyorumYa şimdi bu anasının ellerinden öptükleriminin çocukları anlamıyor kiyahu kanda çıkmayan gebelik olmaz üst üste bu kadar adet olmuşsunuz gebelik olmaz bazen dalga geçtiğinizi düşünüyorum. Kafa ütülüyorsunuz 🙂
Siz olmayan birseyi bu gizli gebeliği neden bu forumda anlatıyorsunuz ben bunu anlamıyorumYa şimdi bu anasının ellerinden öptükleriminin çocukları anlamıyor kiyahu kanda çıkmayan gebelik olmaz üst üste bu kadar adet olmuşsunuz gebelik olmaz bazen dalga geçtiğinizi düşünüyorum. Kafa ütülüyorsunuz 🙂
@SadmiNBen bişi demedim abla ben kan testi yaptırmadım ki 😀 ama bende de şüphe yok dimi ya sürekki elim karnımda sürekli aynada karnıma bakıyorum
Tamam ablacımDaha önceki cevapladığımız sorulara say @Selin’de![]()