Hemen hamile kalmak için ne yapmalıyım ?

Uzman SühaN

Administrator
Hemen hamile kalmak için ne yapmalıyım ?
Günümüzde birçok evli çift çocuk sahibi olma konusunda bir takım sıkıntılar yaşamaktadır.Bu sıkıntıların nedeni olmakla beraber nedensiz de çocuk olmayabilir.Sayfamıza çocuk sahibi olmak isteyen bayanlar tarafından bir çok sorular almaktayız.Bu sorular nasıl hamile kalırım hamile kalmak için neler yapmalıyım,hamile kalmanın yolları gibi..Bu soruların cevabını elimizden geldiğince sizlere vericez..Ayrıca hangi günler kolay hamile kalınır , en kolay nasıl hamile kalınır , nasıl hamile kalırım , konularımızı da inceleyerek gebe kalma hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz..




nasıl hamile kalınır.jpg







Öncelikle gebelik planı öncesi mutlak surette bir hekime görünün muayene olun.Sağlıklı bir gebelik süreci yaşamak için bu başvuru gerekli.Herhangi bir olumsuz durum söz konusu değilse ve kendinizi de anne olmaya hazır hissediyorsanız artık gebe kalabilirsiniz.Ve şimdi gelelim önerilerimize.Sağlıklı bir gebelik süreci için hamile kalmadan 2 ay öncesi folik asid kullanın.Bu destek ilaç bebekte sinir sisteminde problem olmasını engeller.Sigara alkol kullanıyorsanız bunları artık bırakıyorsunuz.Beslenme alışkanlıklarınızı değiştiyorsunuz.Her gün düzenli beslenmeye özen gösterin.Fazla kilolarınız varsa kurtulun.



nasıl hamile kalırım.jpg






Gebe kalmak için 1 yumurta 1 sperme ihtiyaç vardır.Bu yüzden sevgili hanımlar ovülasyon günlerinizi belirleyin zira bu altın günler gebe kalmanız için gerekli.Ovülasyon testlerini kullanarak yumurtlama gününüzü belirleyebilirsiniz.Ayrıca sayfamızda bulunan otomatik hesaplayıcıyı da kullanarak ovülasyon günlerinizi saptayabilirsiniz.Bu günlerdeki birlikteliğe özen gösterin.Birliktelik sonrası yataktan hemen fırlamayın.Kalçanızın altına bir yastık koyun ve en az yarım saat uzanın.Hemen duş almanızı tavsiye etmiyorum.Tüm bunları düzenli yaptığınız halde çocuk sahibi olamıyorsanız mutlaka bir kadın doğum uzmanına görünün..Yeni evlilerin hemen hekime görünmesi uygun değil 1 yol boyunca gebelik elde edilmezse şayet hekime gidebilirsiniz..
 
beyza hanım slm .benim vajinam ço dar bu yüzden ilişkiye girince tükürüğümü kullanıyorum bu hamileliğe engelmi?tşk ederim
 
Merhaba ,Spermin yaşama şansı tehlikeye girer,kayganlaştırıcı olarak tükürük veya diğer krem vs. gibi maddelerin kullanılması spermlere zarar vererek hamileliği zorlaştırabilir.
 
SLM ADETİME 7 GÜN VAR AMA İŞTAHIM AÇIK MİĞDEM BULANIYO KARNIMDA KRAMP VAR HAMİLEMİYİMM??
 
Merhaba ; bu kadar erken gebelik belirtisi olmaz.Belirtiler gebeliğin 4.haftası başlar. Beklenen mensinizde en az 3 günlük gecikme olursa test yaparsınız..
 
Geri
Üst