mavim totolarda durmasın göbüşlerde hepsi erisin hepsi gitsin buzaman kadar çok durdular zaten gitsinler gari yaaa şölee hafif hafif dolaşalım bide 🙂kız totolar dursun ne ıstıyon onlarda gobek gıtsın yeter bıde belım ıncelsın baska bısey ıstemıyom![]()
mavim totolarda durmasın göbüşlerde hepsi erisin hepsi gitsin buzaman kadar çok durdular zaten gitsinler gari yaaa şölee hafif hafif dolaşalım bide 🙂kız totolar dursun ne ıstıyon onlarda gobek gıtsın yeter bıde belım ıncelsın baska bısey ıstemıyom![]()
kızlarrrrr bugün tartıya çıktımmmm 1.5 kilo vermişimmmm![]()
inanamadım bu dukan beni mahvetti ama geliba işe yaradıııı yarın sebze yiyebilcem oleyyyyy bakalım dayanabilecekmiyim bundan sonrasınadaaaaa oyy ama etrafımda artık tavuk kelimesini bile duymak istemiyorummm
![]()

esram bende ilk defa bi diyetin başında hemen kilo verdim çok şaşırdım bende veremiyodum ilk başta ama sonra vermeye başlıyosun kesin umudunu kırma olucakk 🙂ay ne güzel canım bende bi tartılıyım bugün valla vermemişsem sinir olurum
semüjjj maşallah canım çok azimlisin çabaların işe yarara inşallahkıızalr ben bugün sabah bi parça peynir domates salata ve çay içtim öğlen etli patlıcan yemeği ve bi parça tavukla roka akşam eve geç geldim yemek yemeye fırsatım olmadı sadece türk kahvesi içtimm 🙂bakalım hayırlısı hepimiz için ama final süper olcak kızlarrrr buna inanın🙂🙂🙂