Hepimiz Kusuyoruzz :)

BabyPink

Yeni Üye
Üye
Hepimiz Kusuyoruzz :)
Okula Gitmeden Önce Bir kaç dometes rendeleyip biraz pişirip biz buzdalabı poşetine koyup iyice bağladım. okula Giderkende bir tane ekmek alıp çantaya attım.
Tarih Mağlum 1 nisan :laugh:
Sınıftan 5 arkadaşımı Çağırdım.
Ömer,fatih,leyla,büşra ve elif
Ömere Yaptığım Melemeni verdim. Fatihe buzdolabı poşetini verdim.
leyla'ya büşra'ya ve Elif' yapacaklarımızı anlattım sabredin öğreniceksiniz :)
Derse görerken birde açık renk fondotenle Ömerin biraz rengini açtık.
Aşırı duygusal Olan burcu hocamınızn derdiydi.
Hoca birazda Çatlaktı desem Yeri Olur. Ömer O sırada Miğdesi Bulanıyomuş gibi yapmakla meşkuldu. Sonunda İstediğimiz Oldu ve Burcu hoca iyimisin Evladım.
diye sordu. Ömer Hayır Hocam Kusucam Galiba Diyince Fatih arkadan Ömer Poşet al diye buzdolabı poşati uzattı. Ömer buzdolabı poşetine kusar gibi yaptı sonra o buzdolabı poşetini sıranın altına sokup menemenli olanı çıkardı işte sıra bende :laugh:
Çantamdan ekmeğimi çıkarıp Ben arkadaşımın Kusmuna Kurban Olurum Dedim ve bir parça koparım bandım Leyle Büşra Elifte Bende filan deyip bana katıldılar Olayı bilmeyen arkadaşlarımız Gerçekten Kusmakla meşkullerdi Hocada olur mu evladım ay yapmayın diyordu. Sonunda 5imiz dayanamayıp gülmeye başladık olayı annattık :laugh:
hoca ağlamaya başladı velilerimizi çağırttırdı ve disipline gittik müdürden ve evde yediğimiz fırçada cabası ama sonuçta 1 NİSAN :) ve Harkaydı
 
ahhh igrencsin afedersin ama yinede benim arkadasim olmani isterdim kimbilir seninle ne eglenilirdi...
 
İğrenç Olduğunu biliyorum :) ama Ne yapalım Hocalarda zeki inandırması zor oluyor bazı şakalara değişiklik yapalım demiştik :D
 

Benzer Diğer Konularımız !

Geri
Üst