Herbalife kırışıklık kremi yüzünde etkili sonucu gören var mı?

D

Daisy_duck

Forum Okuru
Herbalife kırışıklık kremi yüzünde etkili sonucu gören var mı?

Herbalife kırışıklık kremi kullananlar melek kadınlar kulübü Herbalife kırışıklık kremi forum'da.​

Yüzümde bazı noktalarda kırışıklıklar var kızlar sinirlerimi bozuyor doğrusu. Daha 33 yaşında ne kırışıklığı bu yahu diye kendi kendime söyleniyorum ayna karşısında. Vallahi bir arkadaşım bana Herbalife kırışıklık kremi olduğunu söyledi ikimizde merak ediyoruz bilgisi olan var mı bu ürün hakkında. Alnımın ortası ve kaz ayaklarımda biraz kırışıklık var bunları giderir mi bu ürün?
 
Merhabalar
Herbalife ürünleri severek kullanılan özellikle daha çok zayıflama alanında çok satış gösteren bir marka. Aslında ben cilt ürünlerinin olduğunu bile bilmiyordum sizin için araştırırken kendim için de araştırmış oldum. Hem lekelerde hem kırışıklıklarda da oldukça etkili olduğunu da öğrendim. Herbalife distirübütörler oluyor bu işi yapan va satışını yapan o kişilerden bulabilirsiniz sanıyorum. Çünkü ben çok duyuyorum zayıflatıcı etkisi de çok fazla deniyor tabi ben yine bu tür şeylere inanmadigim için tavsiye etmem ama cilt ürünleri konusunda ben de araştırıp kendim bile kullanmayı düşünebilirim belki de. Herbalife kırışıklık kremi kullananlar da yorumda size yardımcı olabilir. Yani tâbi güzel ürün deyip memnun kalanlar ayrı ama bir de hiç bir faydasını göremeyenler de var bu yazılan yorumlarda. Her bünyeye her cilde de aynı etkiyi sağlamıyor bu tür ürünler akradasim. Yine de araştırıp almakta fayda var. Bence bir cilt uzmanına da görünebilirsiniz bu konuda.

Bakın dilerseniz aşağıdaki linke tıklayarak en iyi kırışıklık giderici kremleri konumuzdan inceleyebilirsiniz. "En iyi kırışıklık giderici krem kullananlar" kırışıklık kremi konusunu araştırıp en iyi krem de karar kılmak için sizi konumuza davet ediyorum hemen aşağıdan linkine tıklayabilirsiniz.

 
Geri
Üst