SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 24 Aralık 2007 #1 herkes saçma sapan cümle kursun saçma cümleler saçma sapan cümleler arkadaşlar burda saçmalamak beleş istediğiniz kadar saçmalayın ama dozu aşmadan kimseye sataşmadan ben başlıyom hayırlı olsun bahçelerde kereviz hani bize pırasa ben annemi özledim yaşasın 23 nisan :becky:
saçma cümleler saçma sapan cümleler arkadaşlar burda saçmalamak beleş istediğiniz kadar saçmalayın ama dozu aşmadan kimseye sataşmadan ben başlıyom hayırlı olsun bahçelerde kereviz hani bize pırasa ben annemi özledim yaşasın 23 nisan :becky:
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 24 Aralık 2007 #2 Ce: herkes saçma sapan cümle kursun ben de diyom niye ayak parmağım ağrıyo meğersem kahvemin içine sinek düşmüş
Ce: herkes saçma sapan cümle kursun ben de diyom niye ayak parmağım ağrıyo meğersem kahvemin içine sinek düşmüş
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 24 Aralık 2007 #3 Ce: herkes saçma sapan cümle kursun Müdürü dövsem hapse girer miyim Yeni bir çizme daha alsam mı acaba
Ce: herkes saçma sapan cümle kursun Müdürü dövsem hapse girer miyim Yeni bir çizme daha alsam mı acaba
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 24 Aralık 2007 #4 Ce: herkes saçma sapan cümle kursun simdi disari cikip arabaya kendimi ezdirsem acaba ne olur
almira Yeni Üye Üye 25 Aralık 2007 #5 Ce: herkes saçma sapan cümle kursun bi gün yokus asağı çıkarken midem döndü basım bulandı sonra sebebi anlasıldı meğer yangın yanıyomus cabucak su bulup su suladık sonra biz yaktık zannettiler dahada sonra ben hakimim sucsuz bey diye yalvardık
Ce: herkes saçma sapan cümle kursun bi gün yokus asağı çıkarken midem döndü basım bulandı sonra sebebi anlasıldı meğer yangın yanıyomus cabucak su bulup su suladık sonra biz yaktık zannettiler dahada sonra ben hakimim sucsuz bey diye yalvardık
M Misafir Forum Okuru 25 Aralık 2007 #6 Ce: herkes saçma sapan cümle kursun üfürükten teyyare selam söyle o yare yarin başı ağrımış var bildiğim bir çare:fuck:
Ce: herkes saçma sapan cümle kursun üfürükten teyyare selam söyle o yare yarin başı ağrımış var bildiğim bir çare:fuck:
HİDOŞ Aktif Üye Üye 25 Aralık 2007 #7 Ce: herkes saçma sapan cümle kursun bu melekler çıldırmış keçileri kaçırmış anaaa kaçacamda nere kaçsamki acaba ??
Ce: herkes saçma sapan cümle kursun bu melekler çıldırmış keçileri kaçırmış anaaa kaçacamda nere kaçsamki acaba ??
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 25 Aralık 2007 #8 Ce: herkes saçma sapan cümle kursun hominide gırtlak pufidi kandi tumba yatar
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 25 Aralık 2007 #9 Ce: herkes saçma sapan cümle kursun gidirim gidirim ama gidimirim 🙂
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 26 Aralık 2007 #10 Ce: herkes saçma sapan cümle kursun ortada kuyu var sollama yapma bahçede delik var