Çılgın_Yk Yeni Üye Üye 28 Eylül 2010 #1 Herkese merhaba... x) herkese selam,adım sema istanbulda yaşıyorum,nette gezinirken bu siteyi buldum çokta memnunum,şimdiden hoşbuldukkk....x)
herkese selam,adım sema istanbulda yaşıyorum,nette gezinirken bu siteyi buldum çokta memnunum,şimdiden hoşbuldukkk....x)
tavuk_kavurma Yeni Üye Üye 28 Eylül 2010 #3 hoşgeldin canım yk dan şarkıyla karşılim seni 😀 herneyse yaradı yanıma yanaştı gömleğimin üst düğmesini açtı fırsat bu fırsat aman kaçırma sırası geldi artık söle bana 😀 çatır çutur beni yee şapur şupur beni öpp 😀:
hoşgeldin canım yk dan şarkıyla karşılim seni 😀 herneyse yaradı yanıma yanaştı gömleğimin üst düğmesini açtı fırsat bu fırsat aman kaçırma sırası geldi artık söle bana 😀 çatır çutur beni yee şapur şupur beni öpp 😀:
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 28 Eylül 2010 #4 hoşgeldinnn canım ailemizee kalıcı olman dileğiylee keyiflii forumlarr....
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 28 Eylül 2010 #5 tavuk_kavurma' Alıntı: hoşgeldin canım yk dan şarkıyla karşılim seni 😀 herneyse yaradı yanıma yanaştı gömleğimin üst düğmesini açtı fırsat bu fırsat aman kaçırma sırası geldi artık söle bana 😀 çatır çutur beni yee şapur şupur beni öpp 😀: Genişletmek için tıkla ... allah iyliliğini versinn emiii tavukk...
tavuk_kavurma' Alıntı: hoşgeldin canım yk dan şarkıyla karşılim seni 😀 herneyse yaradı yanıma yanaştı gömleğimin üst düğmesini açtı fırsat bu fırsat aman kaçırma sırası geldi artık söle bana 😀 çatır çutur beni yee şapur şupur beni öpp 😀: Genişletmek için tıkla ... allah iyliliğini versinn emiii tavukk...