Hiç affetmeyeceksin bilirim

CaRiZmA

Vip Melek
Üye
Hiç affetmeyeceksin bilirim
affetmeyeceksin
Genç kız ağlayarak sordu; "neden ayrılmalıyız? Hani hep birlikte olacaktık. Neden bitmeliyiz?"
Adam daha fazla dayanamadı ve göz yaşlarını saklamak için önüne baktı. Erkek adam ağlamazdı. Sevgilisi onu hep öyle tanımıştı. Asla zayıf yönünü göstermeye cesaret edemezdi. 2 senelik bir ilişki olması umurunda değildi. Sonuçta bitmeliydi...
İşin aslı adam artık sevgilisine yetmediğini ve ona çok acı verdiğini düşünüyordu. Ayrıca gereğinden fazla soktuğunu düşünüyordu sevgilisini hayatına. Bu sebepten bitmeliydi. İnsan sevdiğine bu kadar zarar vermezdi. "belki de artık sevmiyorum" diye düşündü. "Bu sebepten dolayı zarar veriyorumdur belki de..."
Genç kız artık bir şey söylemedi ve;
"peki öyle olsun... Ama unutma dönmek istersen ben burada olmayacağım.
"Umurumda bile değil!" dedi adam. "bitmiş bir ilişkiyi süründürmekten bıktım artık. Bana yaptıkların onca şeyden sonra bu ilişki kolay kolayda yürümezdi zaten..."
"ne yaptım sana" diye bağırdı. "Çok sevmem mi sıktı seni?"
"öyle ya da böyle" dedi adam. "ben artık yapamıyorum seninle" Genç kız duyduklarına inanamıyordu sanki... Bu kişimiydi 2 senedir hep sevdiği... Bumuydu hep ağlayarak sarıldığı... Her defasında hatalarını affedip öptüğü erkek. Bu yüzünü göreceğine ölürdü daha iyi...
Adam sussaydı ya... Yürek deşici o lafı son söz olarak söyledi... "Zaten başka birisi var. Kaç zamandır söyleyemiyordum. Bu iyi bir bahane oldu bu sayede." Artık duyduklarını hazmedemeyen kız ağlayarak koşmaya başladı. Bulutlar kapkaranlıktı bugün inadına... Bir sonbahar mevsimiydi. Yerler sanki hüzünden sararmış olan yapraklar ile doluydu... Hüsrandı kalbi ve içi acıyordu. Eve gidip odasına kapandı ve kendi kendine sorup durdu. "ben ne yaptım bunu hak edecek"
Adam olduğu yerde duruyordu hala... Neden bir başkası var demişti? Öyle bir şey yoktu ki... kalbini kırmayı çok istemişti. Çünkü kız onun kalbini çok kırmıştı. Kendisine yalan söylemişti ve bu bardağı taşıran son damla olmuştu. Bir zamanlar çıkmış olduğu kız onu tekrar sevdiğini duymuş Bahar... Yani sevgilisi. Ve o kıza gidip hesap sormuş. Oysa kendisi acı çektirmeyi planlarken adam, sevgilisi bu işi bozmuştu. Bunu öğrenince sevgilisine gidip sordu işin aslı var mı diye... olmadığını söylemişti ama aslında iş başkaydı. Kaybetmemek için ufak bir yalan söylemişti. Aradan 1 hafta geçince de öğrenmişti adam. O sebepten dolayı kızla artık yapamayacağını düşünerek ayrılmak istemişti. Çok sıkıntılıydı. Çünkü çok kötü bir şekilde kendisini de küçültmüştü adam... "biri var" demişti. Aklına geldikçe canı sıkılıyordu. Telefonuna çağrı geldi o sırada. Bahar arıyordu... açmadı telefonunu. Bu kez kararlıydı. Ve kapattı tamamen.
Bahar evde perişan bir vaziyette yatıyordu yatağında. Cemin neden böyle bir acı çektirdiğini kendisine düşünüyordu bir sebep bulamıyordu. Senden ayrılırsam ölürüm demiştim. Ne çabuk unuttu bunu Cem dedi. İçi kararmıştı yüreğini taşıyamıyordu adeta. O kocaman sevgisine karşılık bu kötülüğü hak etmemişti Bahar. En sevdiği deniz kenarına gitti genç kız... biraz kafam düzelir umuduyla... kayaların aşağısından baktığında çok güzel görünürdü deniz. Oraya vardığında azgın dalgaların kayalıklara çarptığını gördü. İçi sıkıldı buna. Durgun deniz bile ona öfkesini kusuyordu bugün sanki... Bir kere daha aradı Cemin telefonunu. Kapalıydı. Attı telefonu denize hızlıca. Göz yaşları yanaklarını ıslatıyordu. Yağmur yağmaya başlamıştı rüzgar esiyordu. İçinde ki fırtına sanki kendisini dışa vuruyordu bugün. Oturdu kayalığın kenarına. İlerisine baktı. Martılar nede güzel uçuyordu. Onlar kadar dertsiz tasasız ve mutlu olmayı diledi bir an için. Ayağa kalktı. Kollarını açtı rüzgara... Ölümün kucağına aslında... Kendini bıraktı boşluğa ve denizin derinliklerinde kayboldu.
O sıralar adam sigara üstüne sigara içiyordu. Ruhu daralmış, içi kararmıştı. Bu yaptığı delilikti. Ne olmuştu yani eski sevgilisinden intikam alamadıysa. Sevgilisi Bahar kendisi gibi fesat değil diye onun suçumuydu. Şimdi "başka biri var" sözü aklına geldikçe gözleri doluyordu. Bu sefer asla affetmeyecek dedi kendi kendine. Cep telefonunu aradı Baharın. Kapalıydı ne yazık ki... ev telefonunu aradı telesekreter çıktı birden. "şu an size cevap veremiyorum. Notunuz varsa ekleyin daha sonra size ulaşırım." Diyordu telesekreterdeki sevgilisi. Kendiside bir not bıraktı adam.


"
sevgilim özür dilerim. Hiç affetmeyeceksin bilirim ama affet işte. Başkası falan yoktu. Sana çok kızgındım o an söyleyiverdim o lafı kusura bakma ne olur. Bu notu alınca ulaş bana. Sana anlatırım niye kızgın olduğumu. Seni hep seveceğim bilirsin. Yarın bir demet gülle kapına geleceğim yeniden"


alinti
 
Geri
Üst