ASİMELEK Daimi Üye Üye 1 Nisan 2011 #31 kıss hamişimmm kaldığıma mı üzüldünn gidecek olmamı kıss şaka tabi şaka nisan 1 şakası kovsalarda gitmem :seker:
kıss hamişimmm kaldığıma mı üzüldünn gidecek olmamı kıss şaka tabi şaka nisan 1 şakası kovsalarda gitmem :seker:
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 1 Nisan 2011 #32 kartondan taç pek komik olur he düşünsene kafasında dolanıyo etrafta 🙂
ASİMELEK Daimi Üye Üye 1 Nisan 2011 #33 kendini kraliçe sanan asi ben düşünemiyomm ayyy deli sanarlar heralde
B beklenenbebis Forum Okuru 1 Nisan 2011 #34 🙂 ben bildimki şaka dün sitede ne yapim 1 nisan die düşünüodu seni gidi seni😀
ASİMELEK Daimi Üye Üye 1 Nisan 2011 #35 çaktın demi kısss sen varya sennnnn rüya sağolsun yaptırmadı bozdu şakamı cadı :seker: yoksa ne güzel yapacaktım ben.
çaktın demi kısss sen varya sennnnn rüya sağolsun yaptırmadı bozdu şakamı cadı :seker: yoksa ne güzel yapacaktım ben.
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 1 Nisan 2011 #36 Asim sen ne sandın bu kadar melegı yuttururum mu sandın hepsi uyanık hepsi 🙂
RefRa Daimi Üye Üye 3 Nisan 2011 #37 Kız daha yeni görüyorum ben bunu inanıyodum az daha bi yere gidemezsin kanatlarımızın altındasın sen