Hsg filmi çeken özel hastaneler istanbul

H

HsgRahimFilmi

Forum Okuru
Hsg filmi çeken özel hastaneler istanbul
İstanbul da HSG rahim filmi çeken özel hastaneler burada

Merhaba

2 senedir çocuk sahibi olmak istiyoruz fakat çocuk sahibi olamadık en sonunda Zeynep Kamil Hastanesi jinekolojiye gittim. Kan testleri falan yaptılar . Kan seviyemin düşük olduğu söylendi . Kan seviyemi yükseltmek için ilaçlar verdiler O ilaçları kullandım kan seviyem normale döndü. Bazı testler falan da yaptılar. En son rahim filmi çektirmem gerektiği söylendi fakat günlerdir rahim filmi çektirebilmek için sıra alamıyorum her gün telefon ediyorum . Fakat dolu deniliyor. Doktora söyledim özelde çektirebilirseniz çektirin dedi. İstanbul'da hangi özel hastaneler HSG rahim filmi çekiyor hangilerini önerirsiniz.
 
Merhaba

Yazını okuyunca kendi yaşadıklarımı hatırladım. Ben de rahim filmi çektirmek zorundaydım. Bir türlü devlet hastanelerinden randevu alamadım. Hatta 5-6 tane şehir içinde randevu istedim izmir-ankara Tekirdağ Bursa Kocaeli Hepsine baktım fakat randevu alamadım. En sonunda ben de özel hastanelerin birinde HSG rahim filmi çektirmeye karar verdim.

İstanbul'da anladığım kadarıyla Anadolu Yakası'ndasın Zeynep Kamil Hastanesi'nde gittiğinden anlıyorum. Anadolu Yakası'nda birçok özel hastane HSG rahim filmi çekiyor fakat fiyatları da çok çok farklı. 1800 lira diyen de var 600 lira diyen de var. Ama pazarlık da yapın mutlaka indirim yapıyorlar az da olsa.

Ersoy Hastaneleri , Emsey Hospital , Aviance Hospiatal, Medical Park var daha bir sürü hastane var ama ben size Aviance Hospital ı tavsiye ederim. Hem fiyat olarak özel hastaneler içerisinde en uygunu o hem de ilgileniyorlar. Aviance Anadolu Yakası'nda İçerenköy'de . Umarım oraya yakınsındır geçmiş olsun.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst