HSG(Rahim Filmi) çekilenler buraya!!!

herkese merhaba,
ben 16 aydır bebek sahibi olabilmek için bekliyordum.çok zor zamanlar geçirdim. çok üzüldüm, çok ağladım.hiçbir problem olmadığı halde olmuyordu bebeğimiz.3 ay yumutlama takibi yaptık yine olmadı.sonunda aşılama tedavisine başlayacaktık, ondan önce doktorum rahim filmi istedi.o zaman bu sitedeki yorumları okudum ve korkulacak birşey olmadığını düşünüp anestesisiz yaptırmaya karar verdim.tepecikten 2 ay sıra alamayınca özelde çektirdim, kendi doktorum çekti. kimseyi korkutmak istemem ama o kadar rahat girmeme rağmen sanırım istemeden kastım kendimi, çok canım yandı, buz gibi terledim, bütün vücudum uyuştu.doktorum vazgeçecekti neredeyse ama bir daha buna cesaret edemem diye devam edin dedim.çok kısa bir işlemdi aslında ama ağrı duyunca bana çok uzun geldi, karnım da açtı, sanırım biraz da o yüzden tansiyonum düştü. bittiğinde halsizdim ama sonrasında ne ağrım ne de kanamam olmadı.çok şükür kanallarım da açıkmış.buraya kadar herşey kötüydü.
o ay doktorum yumurta takibi yapalım, bu ay şansın çok yüksek, bu filmden sonra hamile kalan çok oluyor dedi.yani tüpler tamamen tıkalı olmasa da yolu kapayan ufak bir tıkanıklık bu filmle açılıyormuş.burda da okumuştum benzer şeyler.veee....doktorumun dediği oldu.hala inanamıyorum ama şimdi 1 aylık hamileyim :)
burda paylaşımda bulunan herkesi o kadar iyi anlıyorum ki. ben de size yardımcı olmak istedim.rahim filmi çektireceklere tavsiyem kendinizi kasacağınızı düşünüyorsanız anestezili çektirin.benim çok canım yandı ama hamile olduğumu öğrendiğim an hepsi geçti :) buna değer dedim.
umudunuzu kaybetmeyin.Allah isteyen herkese nasip etsin dilerim...
Benimde 10 ay oldu bebek dusuneli hicbir sıkıntımız yok geçen ay bende anestezili film çektirdim doktor banada aynısını söyledi ve adetimde 7 gün geçti tam kanda test yapmak için gidecektimki adet oldum ve çok üzgünüm çok umutlanmıştım
 
Geri
Üst