hugo boss sonbahar-kış koleksiyonu.

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
hugo boss sonbahar-kış koleksiyonu.
boss tişört hugo boss kemer
Hugo Boss Sonbahar / Kış Koleksiyonu
Hugo Boss Orange erkek koleksiyonu 2006-2007 sonbahar/kış sezonunda 1920 ve 1930’ların Avrupa kültürüyle Yeni dünya kültürünü harmanlayarak oluşturduğu “Bir Zamanlar Amerika” konsepti ve “Handcraft” (elyapımı) ürünleriyle farklı ve ayrıcalıklı bir çizgi oluşturuyor. Dönemin etkisi, kıyafetlerde olduğu kadar kasketler, eşarplar, kemerler, pantolon askıları ve takıları içeren geniş ve güçlü aksesuar seçeneklerinde de kendisini hissettiriyor
Hugo Boss Orange kadın koleksiyonu
1920 ve 1930’larda, Avrupa kültürü ile Yenidünya kültürünü harmanlayan Amerikalı göçmenlerden etkilenen Hugo Boss Orange kadın koleksiyonu da, özel detayları, farklı kumaşları ve orijinal aksesuarlarıyla yaratıcılıkta sınır tanımıyor. Koleksiyonda tüvit ceketler ve etekler çarpıcı trikolarla kombine edilerek doğal bir cazibe oluşturuyor. Bluzlar ve elbiselerdeki iç çamaşırı etkileri, yatak odasının romantik havasını gözümüzde canlandırıyor. Korse ipleriyle oluşturulmuş detaylar ve transparan baskılar ise göze çarpan unsurlar arasında yer alıyor.

Dik yakalı kolsuz tişörtler
Seriye egemen olan dik yakalı kolsuz tişörtler ve iki parçadan oluşan üstler tasarım farkıyla göz dolduruyor. Her şey daha önceden de giyilmiş etkisi yaratılmak için yıkanmış olarak karşımıza çıkıyor. İpek ve viskoz kumaşlardaki astarlar ve içinden çıkartılabilir eteğiyle uzun tüvit paltolar seriye kışkırtıcı ve taze bir soluk kazandırıyor.
Yün ceketlerde işlemeler ağıtlıkta
Yün ceketlerde kullanılan işlemeler ile ağır ve büyük fermuarlar karşı konulmaz ve çekici bir tasarım şıklığı oluşturuyor. Denimlerdeki feminen kesimler ve yumuşak kumaşların yanında, yırtık ve kaba kesimli modeller gizemli ve orijinal bir hava yaratıyor. Koleksiyonda pastel pembeler, menekşeler ve açık yeşiller doğal bir şıklığı temsil ederken, tekrar eden botanik baskılar 1920’leri hatırlatıyor.
Tamamlayıcı unsur aksesuarlar
Ayakkabılar, çantalar, şapkalar, kasketler, kemerler ve takılardan oluşan aksesuar koleksiyonu, BOSS Orange erkek ve kadınının görünümünü tamamlıyor.

signature.gif
 
Geri
Üst