hürrem sultanın burcu neydi

  • Konbuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Forum Okuru
hürrem sultanın burcu neydi
Muhteşem yüzyıl dizisindeki Hürkkem Sultanın burcu hangi burçtu kızlar ? Ve birde gerçek hürrem sultanın burcu ne acaba teşekkürler.
 
akreptir ama kovada olabilir belkide aslandır üçünden birisidir
 
Gerçeği 'Yengeç'idi.Ben bayağı bir araştırdım sonuçlara göre yengeç çıktı.
 
merhabalar benim size sormak istediğim soru şu bilindiği gibi hürrem sultan tarihteki güçlü kişilerden biridir ,ve astrolojide her insan gibi onun hayatındada önemli rol oynar siz hürrem sultanın burcunun yengeç olduğunu nereden öğrendiniz acaba bilgi verebilir misiniz?????
 
ben akrep diye duymuştum,karakter analizinde de astrologlar akrebi işaret ettiğini söylemişlerdi.
 
boğadır bence o,azimli,sabırlı,yeri geldiğinde sakin,damarına basıldığında ortalığı ayağa kaldıran birisi.nerede ne yapacağını çok iyi biliyor ama akrep de yükseleni olabilir.veya tam tersi.
 
Ben çok araştırdım arkadaşlar. Fiziksel özelliklerden kişisel özelliklere kadar. Kendi deneyimlerimi hiç katmadım. Hürrem Sultanımız, aslında pek çok burca işaret ediyor. Bende burçlarla ilgilenen birisi olarak kesin akrep demiştim ama malesef akrepler çok ketum olurlar, çok konuşmazlar. Oysaki sultanımız cıvıl cıvıldı, neşeliydi, konuşkandı. Bu yüzden akrep olması imkansız ve de akrepler genelde esmer olurlar. Sultanımız beyaz teniyle bilinir. Güzelliği ve çekiciliğiyle, gülüşü, gözleri, kısa boyu terazi kadınını, kalçalarının genişliği, hayal gücü, tuttuğunu koparması tıpkı kova kadını, aslan kadınına fiziksel özellikleri çok benziyor. Yengeç kadınlarınada kişisel özellikleri çok benziyor.. Ben daha çok teraziden yanayım veya yengeç. Kovaya pek ihtimal vermiyorum. Mahidevran Sultanı bile birkaç forumdan buldum meraklısı varsa okusun. Mahidevran Sultan burcuna başak diyorlar bence koçta olabilir...
 
Geri
Üst