İç mekanda iç açıcı renklerle son moda görünümler

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
İç mekanda iç açıcı renklerle son moda görünümler
Dekorasyonlarında değişim isteyenler için sunulan bir seçenek olan renk tercihi her dekor objesinde gerçekleştirilebilir. Sizin ekonominiz, tercihleriniz, mobilyalar üzerindeki değişiklik arayışlarınız gibi pek çok etmen renk değişiminde ne tercih edeceğinizin yanıtını verebilecektir. Beğenerek kullanacağınız açık tonlar ya da daha koyu tonlar tamamen sizleri yansıtacaktır. Bir mobilyada, bir duvarda ya da farklı kapılarda tercih edeceğiniz renk değişimi ile yaşam alanlarınızda bambaşka etkiler yakalayabilirsiniz.

Ev dekorasyonlarında sadece bir renk ile değil birden fazla renk ile kombini yakalayabilirsiniz. Odalarınıza huzur verecek soft renkler ya da nötr renkleri yok eden açık renkler ile dekorunuzda canlılık kaçınılmaz olabilecektir. Yaşamınızda ayrı bir yeri olan renkler ve tonları ile ilgili detaylı bilgi sağlayabilmek adına sizlere aşağıda eklediğim resim galerisinden faydalanmanızı tavsiye etmeyi düşünüyorum. Galerimi gezin ve fikirlerimi mutlaka değerlendirin.

1481107582_velvetex_mavi.jpg


Üst resimde gördüğünüz gibi açıklı koyulu ebruli tarz kullanımlarda bulunabilirsiniz. Yeşil ve mavi rengin birleşimi gibi duran renk seçiminde dekorasyonlarınızda etkili değişime kendiliğinden yer açabilme ayrıcalığı yakalayabilirsiniz. Trend bir renk koleksiyonu olan üst resimde yakalayacağınız şıklık ile harika görünümler elde edebilirsiniz.

dekorasyon20172.jpg


İşte bir nötr etki bırakan tercih ile karşınızdayım. Gri ve nötr etki birbirinden ayrılmaz etmenlerdir. Siz de griyi ben kadar itici buluyorsanız bu tarz bir dekora hayır dersiniz. Ama ne denilirse denilsin benim için bile üstte açık versiyonu ile gri duvar görünümünde bir başkalık ile karşımıza çıkmışa benziyor. Hayal ettiğiniz değişimi bu renk tercihi ile yakalayabilme imkanınız var.

go-nye-proje-tasarimlari4.jpg


Alt ve üst resimde tercih edilen bir renk olan sütlü kahve tonu beğeni kazanan ideal renklerdendir. Kahve tonu ile odalarınızda başkalık yakalamak mümkündür. Genel anlamda klasik dekorda tercih olan bu renk ile dilediğiniz estetik etkiyi yakalayabilme imkanınız olabilecektir.

Jotun-Boya-İç-Cepha-Duvar-Boyası-Modelleri-25.jpg


Alt resimde yer alan ebru sanatı gibi duran pembe turuncu birleşimini bize hissettirici rolde karşımıza çıkan görsel de beğeniyi hak etmektedir. Her senenin trendi aslında bizim seçimlerimiz ile belirleniyor. Bu sene her ne kadar yeşil tercih edilse de açık renklerin yeri odalarda bir başka hissediliyor.

Jotun-Boya-İç-Cepha-Duvar-Boyası-Modelleri-28.jpg
1-1.jpg
 
Geri
Üst