Amin canım amin... Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin herkesin yuvasına bolluk bereket sağlık ve huzur nasip etsin...
Aminn mawim anacim amin

Amin canım amin... Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin herkesin yuvasına bolluk bereket sağlık ve huzur nasip etsin...

Zaten fazlalık var bir de löp löp et olsun diyor yahu cadıya bak![]()
aman titanım keske bende senın gıbı ıkı cocgum olsada senın gıbı narın olsam vallahı ya ben bır oglanla kıloluyum senın fazlalıgını yırım

Merhaba melekler, ben sahura genelde kahvaltı hazırlamayı düşünüyorum 2 gündür öyle yaptım 🙂 bazlama,gözleme,tost yapıyorum yanına normal kahvaltılık çıkarıyorum.bu akşam da mercimek çorbası,kadınbudu köfte,barbunya plaki ve şambali tatlısı hazırlicam
Biz ekmekten uzak kalıyoruz ve sahurda da iftarda da az esmer ekmek yiyoruz. Özellikle sahurda az yemenin az acıktırdığına kesinlikle inanıyorum. Bakalım biraz zaman geçsin, ben yemesem de iftarda börek, pide yapacağım mecbur çocuklar için 
evett bende bugün kıymalı domates tavası yapıcam yayla çorbası katma ve birazda yeşil biber:hihi:tatlıda dondurma düşünüyorum....

ayyy hiç sorma yaaKıymalı domates tavası herhalde kıymalı menemen gibi birşey, öyle mi lavi?
Bu arada ekmek yedirecek şeyler yiyorsun bakıyorum, öbür topiğe beklerim seni![]()
kıymayı soğanı ve yeşil biberi yağda kavuruyosun sonra salça pulbiber ekliyosun iyice kavrulduktan sonrada dmatesini koyup birazda tuz ekleyin kısık ateşte pişiriyosun 🙂ayyy hiç sorma yaakıymayı soğanı ve yeşil biberi yağda kavuruyosun sonra salça pulbiber ekliyosun iyice kavrulduktan sonrada dmatesini koyup birazda tuz ekleyin kısık ateşte pişiriyosun 🙂
bende aynısını yaparım az da arada sarımsak koyarım
bizde ppek bısey yok
tatlıda cayın yanına kek yapabılırım