Dün öldüm yorgunluktan hem yarım tencere etli, hem bir tencere zeytinyağlı 😕 Canım çıktı. Ama siz iki kişisiniz, hadi üşenme kalk da yapbenidmde canım ne mzandır istiyor yaprak sarmask ama ahhh şu üşengeçlik olmasa bide 🙂

benim eşim pek yemez de ben severim samayı bakayım alkonumda varmı asmada yaprak topluyum da sarıyım taze tane 🙂Dün öldüm yorgunluktan hem yarım tencere etli, hem bir tencere zeytinyağlı 😕 Canım çıktı. Ama siz iki kişisiniz, hadi üşenme kalk da yap![]()
Oooo, ne güzel asman da var demek 🙂benim eşim pek yemez de ben severim samayı bakayım alkonumda varmı asmada yaprak topluyum da sarıyım taze tane 🙂
bende görümcemde davteliydim yemeğe kuru fasulye plav slata bide tavuk sote yapmış aö kaldım bişye yemedim 🙂 sanada bu arada afiyet oolsun titancımmmm 🙂 tatlı niyetine nutellamı yiyeceksin iyi fikir alsında bende evde var ama diyete girdim yiyemiyorum 🙂Oooo, ne güzel asman da var demek 🙂
Ben bugün için henüz karar vermediğim bir çorba yapacağım. Yanında patates dolması, makarna ve köy peynirli börek olacak. Ve tabi ki buzz gibi suuuuuuuu 😀 Sonrasında soğuktan donmak üzere olan beyaz ve siyah üzümlerle, bir kavanoz da nutella 😀
ha
Gözün çıkmasın şuleeee

Gözün çıkmasın şuleeee![]()
h titan bak buldumm küççükkee böyle iyormuşsun halen b öylemsin a
h