1. MaWiM

    MaWiM ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ Yetkili Kişi

    Kayıt:
    25 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    31.467
    Beğenilen Mesajlar:
    2.303
    Ödül Puanları:
    113

    İki Renkli Pasta (6 kişilik)

    Konu, 'Kekler - Pastalar' kısmında MaWiM tarafından paylaşıldı.

    Malzemeler 1 paket kakaolu bisküvi
    1 paket kepekli bisküvi
    1 paket kakaolu puding
    2,5 su bardağı süt
    1 yemek kaşığı margarin
    1 adet muz



    Yemeğin Tarifi Pudingi süt ile koyulaşana kadar pişirin. Ocaktan alıp margarini ilave edin. Karıştırarak margarini iyice yedirin.
    Uzun bir servis tabağına her bisküviye krema sürüp bir kepekli bir kakaolu bisküvi olmak üzere dizin. Kalan kremayı üzerine sürün. Üzerini muz dilimleri ile süsleyin.
    2 saat dolapta dondurun. Keserken ilk dilimi verev olarak kesin. İki renkli pastayı dilimleyerek servise sunun.


     
İki Renkli Pasta (6 kişilik) konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Badem Tatlısı (6 Kişilik)

    Badem Tatlısı (6 Kişilik)

    Malzemeler 6 yumurta 2 çorba kaşığı toz seker 100 gr margarin 2 çorba kaşığı un 50 gr kabuksuz badem 100 gr çekilmiş badem 1 kilo şekerden yapılmış şurup Şurubun malzemesi 1 kg toz şeker 3 bardak su Yarım limon suyu Yemeğin Tarifi Tatlının hazırlanışı: Yumurta sarılarını aklarından ayırarak bir tencereye alın ve şekeri de ilave edin. Ağır ateşte tel ile çırparak kabartın. Ateşten alarak...
  2. Misket tatlısı(6 kişilik)

    Misket tatlısı(6 kişilik)

    MALZEMELER 1 Adet Yumuta 1 Kahve Fincanı Yoğurt 1 Kahve Fincanı Eritilmiş Margarin 2 Kahve Fincanı Pudra Şekeri 1 Çay Kaşığı Karbonat Alabildiği Kadar Un Kızartmak İçin: Sıvı Yağ HAZIRLANIŞI İlk olarak geniş bir kapta 1 adet yumurtayı,1 kahve fincanı yoğurdu,1 kahve fincanı eritilmiş margarini,1 çay kaşığı karbonatı ve alabildiği kadar unu iyice karıştırın.Kulak memesi kıvamında bir hamur...
  3. İki Renkli Pasta (6 kişilik

    İki Renkli Pasta (6 kişilik

    Malzemeler 1 paket kakaolu bisküvi 1 paket kepekli bisküvi 1 paket kakaolu puding 2,5 su bardağı süt 1 yemek kaşığı margarin 1 adet muz Yemeğin Tarifi Pudingi süt ile koyulaşana kadar pişirin. Ocaktan alıp margarini ilave edin. Karıştırarak margarini iyice yedirin. Uzun bir servis tabağına her bisküviye krema sürüp bir kepekli bir kakaolu bisküvi olmak üzere dizin. Kalan kremayı üzerine...
  4. Ayva Dolması (6 Kişilik)

    Ayva Dolması (6 Kişilik)

    MALZEMELER 3 Orta Boy Ayva 500 gr Kuzu Kuşbaşı 2 Soğan 2 Sivri Biber 2 Çorba Kaşığı Kuşüzümü 1 Tatlı Kaşığı Köri 2 Çorba Kaşığı Un 1 Çorba Kaşığı Tozşeker 1.5 Tatlı Kaşığı Zeytinyağı 1 Limon Tuz HAZIRLANIŞI Ayvaları soyup ikiye bölün ve çekirdekli kısımlarını çıkarın. Kararmamaları için limon suyu ile ovun. Soğanları küçük küpler halinde doğrayıp zeytinyağında pembeleştirin. Eti ekleyip...
  5. Gökkuşağı Köftesi (6 Kişilik)

    Gökkuşağı Köftesi (6 Kişilik)

    Malzemeler 3 Adet Havuç 3 Adet Patates 2 Çorba Kaşığı Süt 2 Adet Yumurta ½ Kg Az Yağlı Kıyma 1 Adet Soğan 1 Dilim Bayat Ekmek İçi 1 Tatlı Kaşığı Köfte Baharı 1 Çay Kaşığı Kimyon 5 Diş Sarmısak Tuz Süslemek İçin: 2 Adet Domates 3-4 Adet Sivri Biber 2 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ 2 Dilim Bayat Ekmek İçi 2 Çorba Kaşığı rendelenmiş Kaşar Sos İçin: 1 Tatlı Kaşığı Biber Salçası 1 Tatlı Kaşığı Domates...

Sayfayı Paylaş