İlişki sonrasında spermin geri gelmemesi için ne yapmalıyım?

  • Konbuyu başlatan anneolmakistiyorumm
  • Başlangıç tarihi
A

anneolmakistiyorumm

Forum Okuru
İlişki sonrasında spermin geri gelmemesi için ne yapmalıyım?

İlişkiden sonra spermin geri gelmemesi melek kadınlar kulubü ilişkiden sonra vajinadan sperm gelmemesi forum'da.​

Kızlar ya ben hamile kalmak istiyorum ama eşimle ilişkiden sonra ayağa kalktığımda resmen spermlerin hepsi akıyor. Hamile ondan mı kalamıyorum acaba? İlişkiden sonra spermin geri gelmemesi için ne yapmalıyım tecrübelilerden fikir bekliyorum. İlişki yaşarken ne yapmalıyım ve spermin gelmesini istemiyorum tamamen içeride kalması için nasıl bir yol izlemeliyiz. Normal bir durum mu bu? Hiç korunmadık ama çocuğumuz da olmuyor yaptığımız yanlışlar mı var acaba?

 
Merhaba
İlişki sonrasında mutlaka uzun bir müddet yatınız. Doktora daha önce gittiniz mi bilemiyorum ama. Başka herhangi bir sorununuz yoksa şunları yaparsanız iyi olur. İlişki sonrasında dediğim gibi yatakta kalma sürenizi uzatın. Ayaklarınızı havaya kaldırıp o şekilde ilişkiye girebilirsiniz yani erkeğin üstte olduğu pozisyon. Sonrasında kalçanızın altına bir yastık koyabilir 30 dk bir süre bekleyebilirsiniz. Hemen kalkarsanız spermler dökülebilir en azından spermlerin yumurtalara kadar gitme süresini kısaltabilirsiniz. Bu süreden sonra kalktığınızda da yine sperm bir miktar çıkabilir. Bu oldukça normaldir aslında. Zaten bir seferde milyonlarca sperm hücresi boşalmış oluyor erkek. Milyonlarca sperm zaten sizin çatlayan yumurtanızı dölleyebilir. İlişki sonrası spermin geri gelmesi bir miktar gelmesi son derece doğaldır.

İsterseniz aşağıdaki linkten bu konumuza da bir göz atın işinize yarayacak bilgiler yer alıyor. ''Hamile kalmak için en uygun pozisyon hangisidir'' yazımızda ilginizi çekecek şeyler olacaktır.

 
Geri
Üst