İlişkide makatıma kalem parfüm kaçtı ne yapcağım acilll

  • Konbuyu başlatan yardım yardım yardım
  • Başlangıç tarihi
Burası reklam paneli oldu forumların..
kadıncağıza desenki al bak kafa hariç 16 veya damarlı 19 desen gözü görmeyecek o kadar sıkıntılı siz burda geyik yapın nasıl olsa kadın erkek herkeste makat var daşşak geçenlere kolonya şisesi girsin
 
Soruyu soran kişi buraya yorum yazmış arkadaşlar sanırım görmediniz aynen kopyalıyorum.

Yardım Yardım Yardım
:( :( yorumların çoğunu okuyamadım ama çok üzüldüm .bizdeki insanlık bukadarmı. hiçmi kimse hata yapamaz . sadmin byza hnm yardımlrınız için sağolun karından geçirdiğim ameliyatla şişe çıkarıldı .1 gün daha hastanede yatış var. olumsuz yorum yazanların inşallah bir gün aynı hataya düşmelerini diliyorum.
 
doktordan utanıyorsun ama internette sormaya utanmıyorsun. doktor bir kişi internet bütün dünya. sen o parfümü hak etmişsin bir dahaki sefere saç kurutma makinesi dene en azından kablosu var üfürerek geri çekersiniz.
 
Çıkarmışlar şişeyi hanım kızımızdan ama kızım kocişin porno izlese şişe sokmayıp kendi aletini yağlayacağını bilirdi nerden aklına geldi be parfüm şişesi soktu o yüzden dalgaya vırmuşlar sen bakma bu pezeveng ekşicilere hepsi aynı şeyleri yapıp yaşıyorlar geçen kabız olan birisi oklovayla rahatlamış vb bla bla blaa hadi geçmiş olsun
 
Ekşi Sözlükte başlığı okuyup geldim, gerçekten çok ilginç bir dünyada yaşadığımızı bizlere bir kez de siz hatırlattınız. Çok çok geçmiş olsun, acil şifalar.
 
Geri
Üst