İlişkide makatıma kalem parfüm kaçtı ne yapcağım acilll

  • Konbuyu başlatan yardım yardım yardım
  • Başlangıç tarihi
Ulan...ameliyatla şişe çıkarılan gelip buraya mı yazar. . Parfümün markasını ağzından kaçırır er hadi yanlışlıkla da, konu kapansın.
 
Dön durumu ben de merak ediyorum. Yurtdışından getirdiğim Ron parti kalem parfümler elimde patladı, güvenilir bir fantezi aracı olup olmadığını teyit etmek istiyorum?
 
İnsanlar neden boyle seyler yapar anlamiyorum, bu taskinlik neden, hersey dozunda olmaliydi. Sayenizde aseksuel oldum, zaten öyle idim artik garantiledim.
 
adimi kullanip mesaj atmayin. Cikarttilar diye bi onceki mesajimda yazdim. Artik iple denicez kacmasina onlem amacli. Lutfen konuyuda kapatin artik. Suan iyiyim evdeyim bi sorun yok.
 
arkadaşlar detay veremem ama şu kadarını söylim yazık oldu güzelim parfüme
 
Öncelikle geçmiş olsun, Ekşiden ben yabancı değil. Vakumlama yöntemiyle bu sıkıntıdan kolaylıkla kurtulabilirsiniz. Şöyleki hani sırt ağrısında falan eskiler sırta bardak çekerlerdi yâ aynen o yöntemi kullanacağız. Çay bardağının içerisindeki havayı çakmak veya alkole batırılmış yanan bir pamuk parçasıyla ısıtıp, makat üzerine hızlıca ters çeviriyoruz. Yanlız dikkat edelim şu bazı kahvehanelerdeki gibi minik çay bardaklarından olmasın, Allah muhafaza o da içeri kaçabilir. Neyse konumuza dönecek olursak deliğin çapına göre uygun ağız genişliğinde bir bardak kullanarak işe başlıyoruz ve eğer çıkmazsa her bir aşamada sırasıyla çay bardağı, su bardağı, sürahi ve son olarak damacana kullanarak sonuç almaya bakıyoruz. Not: Kabın hacmi arttıkça içinde yakılan ateş miktarını artırınız. Son olarak damacana da işe yaramazsa elektrikli süpürgeyi de bir deneyin derim ben. Tekrar geçmiş olsun.
 
Geri
Üst