İlişkiden 30 35 40 gün sonra gebelik için idrar testi yaptırdım

  • Konbuyu başlatan ESRAbahtiyar
  • Başlangıç tarihi
E

ESRAbahtiyar

Forum Okuru
İlişkiden 30 35 40 gün sonra gebelik için idrar testi yaptırdım
İlişkiden 30 35 40 gün yani 1 ay sonra ya da nebileyim 50 gün sonra yapılan idrar testinde hamile olup olmadığım ortaya çıkar mı ? Ben gebelik testi yani İdrar testim negatif çıktı. Testten 24 gün önce kanamam oldu ama inplantasyondan şüphelendim. Sizce ilişkiden 30 gün sonra idrar testide çılan negatif kesin mi? Çıkmayabilirmi ? Birleşme ve boşalma olmadı sadece sürtünmeydi. Zevk suyu şüphem var. İdrar testinde gebelik çıkmayabilirmi


Gebelik İdrar Testi.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Selamlar, merak ettiğim siz bu kadar uzun bir süre sonra test yaptınız ama adetinizde gecikme olup olmadığını yazmamışsınız. Eğer adetinizde gecikme yok ve regl oldu iseniz sıkıntı yok. Ama daha regl olmadı iseniz ve şüpeleriniz var ise beta hcg testi yaptırmanızda fayda var. Hamilelik testleri de yüzde yüze yakın sonuç verir. Ama en sıfır hatasız sonuç tabiki kan tahlili vermekten geçer.
 
Son düzenleme:
İlişki 9 ocakta oldu 16 ocakta da regl oldum sanırım, 6 gün sürdü ama daha az geldi gibi ve rengi sanki tam kırmızı değildi gibi hissettimm. 2. Günü pedim dolmuştu ama Şimdi 2 gün sonra regl olmam lazım ilişki geçen ay 9unda oldu. Sizce var mıdır hala?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geçen ay korunmalı ilişki sonrası beklediğim günde adet oldum. Normalde hep gecikirdi ancak geçen ay tam günümde oldum ve her şey normaldi. Bu ay da 21inde olmam gerekirken 3 gün gecikti. İilişkiden tam 1 ay sonra idrar testi yaptım içim rahat etmediği için ve negatif çıktı. Zaten boşalma da olmamıştı ama kuruntu yapıyorum internette okuduğum yazılar nedeniyle. Bu durumda hamilelik olur mu? Negatif çıksa ve ben regl olsam da hamile olabilir miyim?
 
Geri
Üst